У нас вы можете посмотреть бесплатно Arugula Pistachio Pesto | Chef Lee Chizmar | Tips & Techniques или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
😋Arugula Pistachio Pesto! 😋 The sweetness of the pistachios balances so well with the peppery bite of the arugula, and it’s perfect to finish our tomato salad! Pesto Ingredients: Garlic Pistachio 1C Olive Oil Arugula Salt Parmesan Method: Start with slicing two garlic cloves and place into a blender. Then add a cup of pistachios and a cup of olive oil and begin to blend. Once they are blended, add the arugula and lightly blend into the mixture. Once the arugula is blended add salt and Parmesan and blend one more time lightly. Finally, add the pesto to the salad.