У нас вы можете посмотреть бесплатно 蒜蓉牛油雞翼 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
材料 / Ingredient 雞翼6至8隻 6 to 8 Chicken Wings 蒜頭1整個磨成蓉 Mince1whole garlic 牛油20克 Butter 20g 橄欖油1至2湯匙 1 to 2 tbsp of olive oil 魚露1湯匙 Fish sauce 1 tbsp 砂糖1茶匙 Sugar 1 tsp 黑椒1/2茶匙 Black pepper 1/2 tsp 木薯粉 5至6湯匙 5 to 6 tbsp of Tapioca flour 雞翼醃料 / chicken marinade 魚露1湯匙 Fish sauce 1 tbsp 胡椒粉1湯匙 Pepper 1 tbsp 蒜粉1茶匙 Garlic powder 1 tsp 蠔油1湯匙 Oyster sauce 1 tbsp 砂糖1湯匙 Sugar 1 tbsp 粟粉1湯匙 Corn starch 1 tbsp 步驟/ Steps 1. 雞翼解凍,清洗乾淨,完全抹乾水分。 Defrost 6~8 wings, Rinse well, wipe dry. 2. 用醃料醃12小時。 Marinate for 12 hrs. 3. 氣炸鍋預熱180度4分鐘 Airfryer pre heat at 180°c for 4 mins 4. 雞翼沾上木薯粉 Coat the wings with Tapioca flour. 5. 氣炸180度7分鐘 Airfry at 180°c for 7 mins. 6. 再轉到另一面氣炸180度6分鐘 Turn to the other side, airfry at 180°c for 6 mins. 7. 一湯匙橄欖油下鍋, 再放入20克牛油, 同時放入刴成小粒的蒜頭。 Add 1 tbsp of olive oil, then 20g of butter, and the minced garlic. (at the same time) 8. 細火 炒5分鐘。(或 炒至蒜微微金黃) Fry the garlic at low heat for 5 mins (or fry until Garlic turn yellow.) 9. 加入1/2茶匙黑椒碎,略炒,再加入一茶匙糖及一湯匙魚露。 Add 1/2 tsp of black pepper, fry for a while, then add 1 tsp of sugar and 1 tbsp of fish sauce 10. 轉中火。 Switch to medium heat 11. 炒至蒜蓉金黃,熄火。 Fry until garlic turn to golden. Gas off. 12. 把雞翼與蒜蓉牛油拌勻即可。 Mix garlic butter with wings. Serve Hot. #雞翼 #雞翼食譜 #蒜蓉牛油雞翼 #點整蒜蓉牛油雞翼 #氣炸蒜蓉牛油雞翼 #氣炸鍋食譜 #蒜香雞翼 #炸雞翼