У нас вы можете посмотреть бесплатно Puff Pastry - Basic Dough или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This video tutorial involved with many rolling and folding for preparing this recipe. Showing you easy step by step instructions to prevent any mass in you kitchen. And get the best results without any complicated methods. If you don’t have the patient to follow through the whole video, please feel free to exit the video without any necessity for complaining. Facebook page: www.facebook.com/belmerlion Associated with: / @bondinginthekitchen3476 Puff Pastry - Basic Dough Ingredients: 500 grams Plain Flour 10 grams Salt 8 grams Fine Sugar 200 grams Butter (cold) 240 grams Water (Cold) 200 grams Butter (room temperature) Baking Temperature: 200°C Baking Time: 15 minutes Baking time may vary depending on the accuracy and type of your oven. Apricot Glaze 50 grams Apricot Jam 10 grams Water Heat up in the microwave for 10 to 20 seconds. Stir until the jam and water are well combined. Let it cool down before applying to the baked puff pastry.