У нас вы можете посмотреть бесплатно Blueberry Ice Cream with Musso 4080 Lussino icecream maker + Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A soft, creamy and smooth blueberry ice cream. Done with help of the excellent Musso 4080 Lussino icecream maker Recipe: (Quite "strong" taste. You maybe want to reduce the amount of blueberries) Blueberry ; 452 g Milk (1,5-3,6 % fat); 121 g Cream (35-40% fat); 102 g Skim Milk Powder ; 85 g dextrose; 60 g sugar; 120 g egg yolk; 60 g Total 1000g Preparations: 1 Prepare the blueberry mix, smash the blueberry and add the sugar (120 g) and heat it, let it almost boil to dissolve the sugar, then cool it as quickly as possible (keep it in the fridge) 2.) Mix milk, cream, skim milk powder and dextrose (ensure no lumps remain) and heat it to 40°C, then add the egg yolk and heat it to 80°C - 85°C (MAX 85°C ) 3 ) cool it quickly as possible, and store in fridge for minimum 6 hours. 4) Combine with the blueberry mix and add to the ice cream machine. (ensure that the mix is cool when added to the ice cream machine)