У нас вы можете посмотреть бесплатно Attieké with fish, Yum! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hey guys, welcome back to my channel! Today, I'm excited to share with you a delicious and flavorful West African dish that's a staple in many households - Attieké with grilled fish! Attieké is a traditional dish from Côte d'Ivoire, made from cassava couscous, and it's incredibly versatile. Paired with a perfectly seasoned tilapia and some sautéed veggies, this dish is a flavor explosion! So, let's get started and dive into the recipe! --------------------------------------------------------------------------------------------------- INGREDIENTS FOR FISH: 1 Medium to Large Tilapia (Or Any Fish Of Choice) 1/2 Tsp Black Pepper 1/2 Tsp Mixed Herbs 1/2 Tsp Ground Coriander 1 Tsp Smoked Paprika 1/2 Tsp Ground Cumin 1 Tsp Fish Seasoning 1/2 Tsp White Pepper 1 TSP knoor beef 1/2 Tsp Garlic Granules 2 Tbsp Olive Oil 1/2 lemon paper 1 yellow lemon 🍋 INGREDIENTS FOR VEGGIES: 2 Spring Onions 🌰 1 Medium Red 🌶 and green pepper 🫑 3 Medium Fresh Tomato (Remove Seeds) a little bit of Cilantro 1 TSP knoor beef 1 yellow lemon 🍋 Garlic Mustard 1 Tbsp Olive Oil INGREDIENTS FOR ATTIEKE: 600g Attieke (Cassava Couscous) 1/2 Tsp Salt 4-5 Tbsp Water ( Add more if needed) 3 Tbsp Olive Oil or butter if needed Feel free to customize it to fit your style and tone!