У нас вы можете посмотреть бесплатно These are pancakes that melt in your mouth. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Have you ever ruined your souffle pancakes? Don't worry though. The taste remains unchanged. ▷Materials 2 Eggs (Yol 40g, White 70g) 40g low gluten flour 25g milk 40g sugar 1g vanilla extract some cooking oil ▷Tips -When making souffle pancakes, it was important to control the egg white meringue and heat. If the meringue didn't work well, you could make a bigger pancake if you put it on the pan in 2 batches. -Be sure to preheat the fire and cook it on low heat. -Cooking oil to be applied to the frying pan should be applied as if wiping it off, so that the outer surface of the pancakes comes out with a pretty brown color. ♥Thank you for watching.