У нас вы можете посмотреть бесплатно Kobba Rosa Appe | Sugar Cane Juice Appe/ Paddu/ Appam | Konkani Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Kobba Rosache Appe| Sugar Cane Juice Appe | Konkani Recipe Here is the recipe: • Kobba Rosa Appe | Sugar Cane Juice Appe/ P... Here is the written blog: https://amgele.com/Konkani_Recipes/re... Ingredients: ------------------------------------------ Sugarcane juice 1/2 Raw Rice(Dosa Rice) 1 cup Fenugreek seeds 1/2 tea spoon Turmeric powder 1/2 tea spoon Thick Poha 1 fistful Fresh coconut 1/2 cup Salt to taste Jaggery 1/4 cup Cashew nuts 1/4 cup cardamom cloves 5-6 Ghee or oil for frying Method For Sugarcane Appe: ------------------------------------------------------------------------- Wash the rice and add fenugreek seeds and Turmeric powder Soak rice in the sugarcane juice Soak thick poha in water. Soak both in different bowl for 4 hours After 4 hours add soaked rice, soaked poha, grated coconut in a mixi jaar. Grind into fine thick paste. Do not add more water or juice while grinding. Keep this batter for fermentation for 8 hours. After 8 hours add jaggery , salt, cashew nuts to the fermented batter and give a good mix. Heat ghee or oil in an appe pan. pour batter in all the molds and fry on low flame. Fry these appe till they become golden from both the sides. Tip: ---------------- If There is no time for fermentation add cooking soda and prepare appe immediately Fresh peanuts can be used instead of cashews.