У нас вы можете посмотреть бесплатно HOW to MAKE Pepper Jelly!!!! (With Sugar Rush Peach Peppers) (a low sugar version with honey) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is my favorite pepper jelly recipe base and can be used with really any pepper. If you don’t like hot, use bell peppers. If you like heat try a hotter variety like sugar rush peach by rareseeds.com they are hot but have a delicious peachy/citrus flavor! Here’s the recipe: and HAPPY CANNING! Comment for ANY questions I answer every comment! 5 cups peppers (bell peps, or any others you like of a “milder” type, I use sugar rush for mine) 1/2 cup jalapeños if you like spicy, if you omit the added hot pep add this 1/2 cup in a milder pepper 1 1/4 cup white vinegar 3 Tablespoons low or no sugar pectin(I use Surejell) 2 cups white cane sugar 1 cup honey Dice peppers, blend until minced. Add to large stockpot. Add heat medium, then hot, add vinegar, then pectin, sugar, then honey. Bring to a rolling boil that cannot be stirred down. Boil hard for 3 minutes, turn off heat. Add to jars, process in boiling water canner for 10 minutes. Makes 6-7 half pints Comment for any questions I LOVE canning season!! Much love, Sierra at RRR #farm #horse #garden #gardening #organic #equestrian #cooking #ranch #health #canning #preservation #preppy #baking #bake #charcuterie #snacks #yummy #yummyfood #cookingchannel #cookingvideo #homestead #homesteadcooking