У нас вы можете посмотреть бесплатно Bangalore Style SARE BAIGAN KA SALAN | Brinjal Curry | مرق الباذنجان | बैंगन सालन | DECCAN'S PAKWAN или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Bangalore Style SARE BAIGAN KA SALAN | Brinjal Curry | مرق الباذنجان | बैंगन का सालन | DECCAN'S PAKWAN Ingredients 1. Brinjal (Baigan): 500g 2. Tomato: 3 3. Coconut: 1cup 4. Roasted Peanut: 25g 5. Onion: 1big 6. Ginger & Garlic Paste: 1.5tsp 7. Zeera Methi Mix: 1tsp 8. Red Chilli Powder: 1.5tsp 9. Turmeric: ½ tsp 10. Coriander Powder: 1.5tsp 11. Kashmiri Chili Powder: 1tsp 12. Salt to taste 13. Oil: 3tbsp 14. Coriander Leaves: 2tbsp 15. Cumin seed: ½ tsp Process 1. In a grinder, jar adds Peanut, Coconut, Zeera Methi Mix Grind to a paste. 2. In the same jar add onion, coriander leaves & add some water, ground to a smooth paste. 3. Next grind tomato to a smooth paste. 4. In a bowl add all the ground masala, Ginger & Garlic Paste, Red Chilli Powder, Turmeric, Coriander Powder, Salt, Chopped Onion & cut brinjal & mix well all the masala with brinjal. 5. Heat oil in a pan add cumin seed, Kashmiri chili powder & sauté for a minute on a low flame. 6. Add brinjal & fry for 2-3 min on a medium flame. 7. Add remaining masala & cook for 10 -12 min in a low to medium flame till oil gets separated. Sare Baigan Ka Salna is Ready to Serve! Please connect with us on Instagram: / deccanspakwan Facebook: / deccanspakwan Youtube: / deccanspakwan Visit Our Website : https://deccanspakwan.com #SareBaiganKaSalna #BrinjalCurry #BangaloreStyle