У нас вы можете посмотреть бесплатно Karathe Kosambari/Kismuri (Bitter gourd Dry Chutney)| Konkani Recipes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Karathe Kismuri/Kosambari is a simple side dish made using bitter gourd. The bitter gourd is chopped into small cubes and then deep fried (or pan fried). It is then mixed with dry coconut masala and chopped onion. It is finished off with a tempering. This dish tastes amazing when served with rice and dal. Fried bitter gourd can be made beforehand and stored in the fridge for many weeks. Just warm it slightly before mixing with the masala. I hope you enjoy this recipe as much as we did. Leave me a comment if you have any questions. Ingredients: Bitter gourd, medium sized - 2-3 Onion, small sized - 1/2 Coconut oil - 1-2 Tbsp Salt - To taste For Masala: Grated coconut - 3/4 cup Dry red chilli, roasted - 2-3 Coriander seeds - 1 tsp Tamarind - marble sized Salt - To taste For tempering: Coconut Oil - 1 tsp Mustard seeds - 1/2 tsp Curry leaves - 4-5 Written recipe - http://www.lakshmicanteen.com/2012/07... email:[email protected]