• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Food Safety: Meet Bacteria скачать в хорошем качестве

Food Safety: Meet Bacteria 7 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Food Safety: Meet Bacteria
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Food Safety: Meet Bacteria в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Food Safety: Meet Bacteria или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Food Safety: Meet Bacteria в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Food Safety: Meet Bacteria

Most bacteria are beneficial to humans, but some bacteria cause food to spoil, while others cause foodborne illness. It’s important to safely handle potentially hazardous foods such as meat, milk, cooked vegetables, cooked rice, poultry and seafood. Avoid holding such foods between 41 and 105 degrees Fahrenheit for more than four hours. If food stays in this temperature danger zone for too long, it can make people sick, even if reheated. To prevent foodborne illness, make sure workers practice good hygiene, wash their hands, avoid cross-contamination, use clean and sanitized utensils, and keep prepared foods hotter than 135 degrees Fahrenheit or colder than 41 degrees Fahrenheit. http://chinesefoodsafety.nmsu.edu/ind... https://mediaproductions.nmsu.edu This material is based upon work supported by the Cooperative State Research, Education and Extension Service, U.S. Department of Agriculture, under Agreement No. 2003-51110-01715, the National Integrated Food Safety Initiative of the Integrated Research, Education, and Extension Competitive Grants Program. Any opinions, findings, conclusions or recommendations expressed in this publication are those of the author(s) and do not necessarily reflect the view of the U.S. Department of Agriculture. Employment and program opportunities are offered to all people regardless of race, color, national origin, sex, age, or disability through North Carolina State University, North Carolina A & T State University, U.S. Department of Agriculture, and local governments cooperating. © 2007 NMSU Board of Regents. All rights reserved. New Mexico State University is an equal opportunity/affirmative action employer and educator. NMSU and the U.S. Department of Agriculture cooperating.

Comments
  • The beneficial bacteria that make delicious food - Erez Garty 9 лет назад
    The beneficial bacteria that make delicious food - Erez Garty
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Безопасность пищевых продуктов 101: путь безопасности пищевых продуктов от фермы до стола 3 года назад
    Безопасность пищевых продуктов 101: путь безопасности пищевых продуктов от фермы до стола
    Опубликовано: 3 года назад
  • Understanding Water Activity 5 лет назад
    Understanding Water Activity
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Food Microbiology 101 4 года назад
    Food Microbiology 101
    Опубликовано: 4 года назад
  • Microbiologist Answers Microbiology Questions From Twitter | Tech Support | WIRED 1 год назад
    Microbiologist Answers Microbiology Questions From Twitter | Tech Support | WIRED
    Опубликовано: 1 год назад
  • Demonstrating Food Safety Culture and Meeting Audit Requirements 7 лет назад
    Demonstrating Food Safety Culture and Meeting Audit Requirements
    Опубликовано: 7 лет назад
  • What Happens When A Fly Lands On Your Food? | Unhygienic Food for Toddlers | The Dr. Binocs Show 1 год назад
    What Happens When A Fly Lands On Your Food? | Unhygienic Food for Toddlers | The Dr. Binocs Show
    Опубликовано: 1 год назад
  • Gram Staining 5 лет назад
    Gram Staining
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation 4 года назад
    4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation
    Опубликовано: 4 года назад
  • Cleaning and Sanitizing - Foodservice 7 лет назад
    Cleaning and Sanitizing - Foodservice
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Controlling Water Activity in Food 5 лет назад
    Controlling Water Activity in Food
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Mozart - Classical Music for Studying, Working & Brain Power 2 года назад
    Mozart - Classical Music for Studying, Working & Brain Power
    Опубликовано: 2 года назад
  • Microorganisms - Compilation Video - Bacteria, Viruses and Fungi - Explanation for Kids 4 года назад
    Microorganisms - Compilation Video - Bacteria, Viruses and Fungi - Explanation for Kids
    Опубликовано: 4 года назад
  • Basic Food Safety: Chapter 3 9 лет назад
    Basic Food Safety: Chapter 3 "Temperature Control" (English)
    Опубликовано: 9 лет назад
  • What's a Food Allergy -- and What's Not? | Body Stuff with Dr. Jen Gunter | TED 3 года назад
    What's a Food Allergy -- and What's Not? | Body Stuff with Dr. Jen Gunter | TED
    Опубликовано: 3 года назад
  • Food Handler Safety Training 4 года назад
    Food Handler Safety Training
    Опубликовано: 4 года назад
  • WEBINAR | Food Spoilage - Microbiological Factors 4 года назад
    WEBINAR | Food Spoilage - Microbiological Factors
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как Увидеть Распространение Микробов Эксперимент (Коронавирус) 5 лет назад
    Как Увидеть Распространение Микробов Эксперимент (Коронавирус)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как пища, которую мы едим, влияет на наш кишечник — Шилпа Равелла 8 лет назад
    Как пища, которую мы едим, влияет на наш кишечник — Шилпа Равелла
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Bacteria (Updated) 6 лет назад
    Bacteria (Updated)
    Опубликовано: 6 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5