У нас вы можете посмотреть бесплатно VEGAN EGGPLANT-WALNUT ROLLS - Iberi Choir (Georgia). Booking & Cooking. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Eggplant-walnut rolls - delicious vegan dish from country of Georgia. Video features Iberi men choir and Georgian polyphony and instrumental music. ABOUT THIS RECIPE Country of Georgia is situated in the Caucasus region of Eurasia at the crossroads of Western Asia and Eastern Europe. It is known as the cradle of the wine making, country with delicious cousin, wonderful nature, reach old culture and polyphonic singing, which is declared an intangible cultural treasure by UNESCO. The Georgian cuisine is very diverse using lots of vegetables, meat, poultry, walnuts, spices, herbs. There are delicious breads baked in clay ovens Tone, and wine produced traditional way in clay jars Kvevri. Georgian cuisine is amazingly tasty and diverse and there is a lot to discover! Here I am sharing with you one of my favorite vegan dish - eggplant-walnut rolls. You will learn how to make this delicious vegan dish from the country of Georgia and hear Georgian polyphony and instrumental music performed by IBERI choir. *** ABOUT THE BAND IBERI choir channels Georgia’s multitude of sounds, exploring the emotional potential of age-old polyphony and traditional instruments. These are songs so beautiful, they were declared an intangible cultural treasure by UNESCO. Georgians sing about every aspect of the life and you will find countless amounts of working songs, lullabies, liturgical chants, historical war ballads and feast songs that are intimately entwined with Georgia’s notoriously abundant hospitality. As every cook has its own personal touch to the known recipe, so does IBERI. Based on improvisation - an important aspect of Georgian singing tradition they present their own interpretation of old songs. *** FULL RECIPE: https://www.jv-promotion.com/booking-... If you like the recipe and the music, feel free to subscribe, press like and share your thoughts in comments! Good luck with cooking! *** РЕЦЕПТ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ : Из этой порции получается примерно 20 рулетиков ИНГРЕДИЕНТЫ: 2 крупных баклажана 125 г очищенных грецких орехоы 2-3 зубчика чеснока ½ чайной ложки молотого кориандра ½ чайной ложки уцхо сунели ½ чайной ложки имеретинского шафрана, или турмерика ¼ чайной ложки соли 1 ст.л белого винного уксуса 100 мл подсолнечного масла 100 г свежей кинзы 50-100 мл воды Зёрна граната для украшения ПРИГОТОВЛЕНИЕ: Нарезать баклажаны вдоль на дольки толщиной примерно 0,5 см. Посыпать солью и оставить примерно на 1 час, чтобы баклажаны выпустили жидкость. Осторожно отжать баклажаны от жидкости. Жарить дольки с двух сторон в подсолнечном масле до золотистого цвета. Выложить на хозяйственную бумагу, чтобы излишки масла стекли. Переложить в тарелку и накрыть плёнкой минут на 15, чтобы долки стали эластичными. Начинка: измельчить орехи, кинзу, чеснок, соль. Лучше всего делать это в мясорубке, но если мясорубки нет - то в блендере. Довести смесь водой до пастообразной консистенции. На дольку выложите примерно 1 чайную ложку пасты и скрутите рулетик. Украсьте листиком кинзы и зернами граната. Приятного аппетита! *** COOKING: Juliana Volož VIDEO BY: Feliks Volož & Benjamin Volož MUSIC: Ajarian Potpourri - traditional Georgian music PERFORMED BY: Iberi choir: https://www.iberi.ge IBERI PHOTOS BY: Tina Ramujkic Stay up to date with JV-Promotion, the booking agency for world music bands. Website: https://www.jv-promotion.com Facebook: / jvpromotion Instagram: / jv.promotion