У нас вы можете посмотреть бесплатно Vegan Pho (Phở Chay) with homemade broth - 越南河粉汤 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The most comforting Vegan Pho (Phở Chay) is here! The broth is flavorful, light, and packed with lots of aromatic spices. The stock is made from charred vegetables and toasted spices to create that complex broth flavor. 中文食谱往下滑, 谢谢收看. Full recipe and instructions: https://woonheng.com/vegan-pho-chay Website: https://woonheng.com Instagram: / woon.heng Pinterest: / woonheng Facebook: / woonhengkitchen ------------------------------------------------------- Ingredients Pho Broth 1 apple cleaned and core removed 1 large onion cut into wedges 1 ear of corn 4 slices of ginger 3 carrots cut into small chunks 1 daikon cut into round cubes 1 leek cut into large chunks ½ medium-sized jicama diced 5 dried shiitake mushrooms softened and stems removed 12 cups of water 1 tablespoon rock sugar umami seasoning of choice Spices or use store-bought mix 1 cinnamon stick used Cassia bark 1 black cardamom 4 star anise 1 teaspoon clove 1 teaspoon white peppercorn 1 teaspoon fennel seeds 1 teaspoon coriander seeds Toppings and Garnishes 7 oz tofu cubes pan-fried and seasoned with salt 2 cups Mung bean sprouts Jalapeño slices Lime wedges a handful of: Thai basil, Culantro, Mint, thinly sliced onion, cilantro, green onion ------------------------------------------------------- 越南河粉汤材料 河粉汤 1个苹果 1个大洋葱 1个玉米 4片生姜 3根胡萝卜 1个萝卜 1个韭葱 ½涼薯 5个香菇 12杯水 1汤匙冰糖 调味料和盐 香料 -1肉桂棒 -1黑豆蔻 -八角茴香 -1茶匙丁香 -1茶匙白胡椒 -1茶匙茴香籽 -1茶匙香菜种子