• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chicken Haleem Making Full Process 2020 Ramzan Special Haleem скачать в хорошем качестве

Chicken Haleem Making Full Process 2020 Ramzan Special Haleem 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chicken Haleem Making Full Process 2020 Ramzan Special Haleem
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chicken Haleem Making Full Process 2020 Ramzan Special Haleem в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chicken Haleem Making Full Process 2020 Ramzan Special Haleem или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chicken Haleem Making Full Process 2020 Ramzan Special Haleem в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chicken Haleem Making Full Process 2020 Ramzan Special Haleem

Chicken Haleem Making Full Process 2020 Ramzan Special Haleem INGREDIENTS Mutton: 1.5 Kg (medium size pieces with bone) Ghee: 200g Onion: 3 Garlic Paste: 2 Tbsp. Ginger Paste: ⅕ Tbsp. Green Chilli: 10-15 Lemon Juice: 4-5 Tbsp Salt: to Taste Pulses: Whole or Broken Wheat: 100g Yellow Split Lentil/ Moong Dal: 50g Red Lentil/ Masoor Dal: 50g Split Pigeon Peas/ Arhar Dal: 50g Black Gram without Skin/ Urad Dal/ Kolai Dal: 50g Rice: 50g For Frying: Onion: 3 Cashew Nut: 50g Oil: for deep-frying Spices to make the Powder: Cinnamon Stick: 1" Black Cardamom: 2 Green Cardamom: 4 Clove: 5 Kebab Chini: 5 Mace: ½ Tsp. Fresh Rose Petals: 10 Spices for Tempering: Cinnamon Stick: 1" Black Cardamom: 2 Green Cardamom: 4 Clove: 5 Kebab Chini: 5 Mace: ½ Tsp. INSTRUCTIONS Cooking the Meat: Making Hyderabadi Haleem part 2 Cut Onion into thin slices. Wash Mutton thoroughly. Take 1 Tbsp. of Ghee in a PRessure cooker and heat it properly. Temper the Ghee Cinnamon Stick, Black Cardamom, Green Cardamom, Clove, Kebab Chini, and Mace. Add sliced onion and fry till those turn translucent. Now add ginger and garlic paste and cook till oil leaves from the side of the mixture. Add Mutton chunks and mix thoroughly. Add ½ Tsp. of salt and slit Green Chilies. Now add 2 Cups of Hot water and cover the cooker with the lid with the weight on. Cook on low flame until 7 whistles come out from the Pressure cooker. Open the Cooker once the pressure drops completely. Separate the bones from the mutton and mash the mutton slightly using a spatula. Cooking the Pulses and Frying the Onion and Nuts: Making Hyderabadi Haleem part 1 Cut the onion into thin slices. Heat the oil in a Pan and deep fry the onions and keep aside. Use the same oil and fry the Cashew nuts till those turn browning in color. Dry roast the Rose petals and keep those aside. Take 1 tsp. ghee in a pan and heat it. Temper the Ghee with Cinnamon Stick, Black Cardamom, Green Cardamom, Clove, Kebab Chini, and Mace. Add all the pulses (Wheat, Rice, and lentils) until those emits a nutty aroma. Switch off the flame and leave the pulses until cooled down completely. Take the mixture along with roasted rose petals and ⅓ of the fried onion and1/3 of the fried Cashew nut and grind into a coarse mixture. Take the mixture along with 8 Cups of water and ½ Tsp. of salt in a pressure cooker and cook on low flame with the weight on for 20 minutes. Switch the flame off and wait till the pressure drops to open the Cooker. Finishing Haleem: Making Hyderabadi Haleem part 3 Now Transfer the mashed mutton to the cooker containing Lentil mixture and cook on low flame for 2 hours. You may add little water in between. Adjust the salt if required. Stir in every 10 minutes. Once done, add rest of the Ghee and cook for 5 more minutes. Top Hyderabadi Haleem with Fried Onion, Fried Cashew Nuts, and Lemon Juice and serve hot. NOTES Rice is optional, however, a very important ingredient. It provides starch to the dish If using barley, reduce 2 Tbsp. of rice and substitute it with Barley. I have used broken wheat instead of whole wheat. The more the slow cooking, the more the chance of getting the desired texture. You may increase or decrease the portion of pulses, however, the ratio I have given provides perfect texture. Increase or decrease Green Chillies as per taste. You may decrease the amount of Ghee or substitute with Oil. However, Ghee is required not only for the flavor but for the texture as well. Instead of roasting fresh rose petals, you may use dried rose petals available in the market. Don't add Lemon juice while cooking. It is better to top the Haleem with lemon juice and crisp onion & fried Cashew nuts at the time of serving it. Some people prefer to have Haleem with Mint leaves as well. However, I don't like to top my Haleem with mint leaves. You may store Haleem in the refrigerator for more than 7 days. In fact, Left-over Haleem tastes heavenly!

Comments
  • 12 Hourse Extremely Fry Heads & Legs Fry For Breakfasts | Khan Zameer Siri Paye Recipe | Street food 2 часа назад
    12 Hourse Extremely Fry Heads & Legs Fry For Breakfasts | Khan Zameer Siri Paye Recipe | Street food
    Опубликовано: 2 часа назад
  • 62 Years Old Man Selling Haleem & Anda Chanay in Roadside | Anda Chanay Recipe | Street Food 7 часов назад
    62 Years Old Man Selling Haleem & Anda Chanay in Roadside | Anda Chanay Recipe | Street Food
    Опубликовано: 7 часов назад
  • Iran Walking Tour, Fish Market In Southern Iran 2025 7 дней назад
    Iran Walking Tour, Fish Market In Southern Iran 2025
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Real Bakers at Work! Dozens of Breads Made Fresh Every Day 19 часов назад
    Real Bakers at Work! Dozens of Breads Made Fresh Every Day
    Опубликовано: 19 часов назад
  • Lobster Mountain!4 Ounces Lobster Roll, Cheese Meatball Sub Making/超爽!4盎司龍蝦堡, 鮮貴妃鮑魚堡, 起司牛肉丸堡/光頭龍蝦沙拉堡 2 часа назад
    Lobster Mountain!4 Ounces Lobster Roll, Cheese Meatball Sub Making/超爽!4盎司龍蝦堡, 鮮貴妃鮑魚堡, 起司牛肉丸堡/光頭龍蝦沙拉堡
    Опубликовано: 2 часа назад
  • Shepherd’s Life in Highest Mountain of Afghanistan | Cooking Cow Tail Biryani Recipe in the Wild 3 дня назад
    Shepherd’s Life in Highest Mountain of Afghanistan | Cooking Cow Tail Biryani Recipe in the Wild
    Опубликовано: 3 дня назад
  • కొత్త చాపలు వచ్చినాయి #fishing #dryfish #penumudi #dryfish cutting #fishhunting #prawns #villagevlog 54 минуты назад
    కొత్త చాపలు వచ్చినాయి #fishing #dryfish #penumudi #dryfish cutting #fishhunting #prawns #villagevlog
    Опубликовано: 54 минуты назад
  • Non-Stop Indian Street Food Collection | Spicy, Crispy & Juicy Cooking 1 день назад
    Non-Stop Indian Street Food Collection | Spicy, Crispy & Juicy Cooking
    Опубликовано: 1 день назад
  • Giant Camel Biryani Factory Process | Massive Food Production in 8K 4 дня назад
    Giant Camel Biryani Factory Process | Massive Food Production in 8K
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Утренние уличные сцены в Китае: рынки Юньнани, еда, энергия и повседневная жизнь 3 часа назад
    Утренние уличные сцены в Китае: рынки Юньнани, еда, энергия и повседневная жизнь
    Опубликовано: 3 часа назад
  • 70/- Rs TRADITIONAL WINTER STREET FOOD! 😍 50 YEARS OF FLAVOR | BREAKFAST | PAKISTAN STREET FOOD 2 дня назад
    70/- Rs TRADITIONAL WINTER STREET FOOD! 😍 50 YEARS OF FLAVOR | BREAKFAST | PAKISTAN STREET FOOD
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Я готовлю Колбасу из Ливера за 30 минут и Я Покажу Вам Как! 1 год назад
    Я готовлю Колбасу из Ливера за 30 минут и Я Покажу Вам Как!
    Опубликовано: 1 год назад
  • PAKISTANI MORNING STREET FOOD | BREAKFAST COMPILATION | FOOD VIDEOS 6 часов назад
    PAKISTANI MORNING STREET FOOD | BREAKFAST COMPILATION | FOOD VIDEOS
    Опубликовано: 6 часов назад
  • Китай на грани... И вот что он делает 20 часов назад
    Китай на грани... И вот что он делает
    Опубликовано: 20 часов назад
  • Наш Новый Большой Тандыр и Первым Делом Приготовили Вкусный Шах-Плов! 2 дня назад
    Наш Новый Большой Тандыр и Первым Делом Приготовили Вкусный Шах-Плов!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Afghanistan most cheap street food | Kabuli pualo | Biryani recipe | Rosted Chicken | Punjabi Curry 1 день назад
    Afghanistan most cheap street food | Kabuli pualo | Biryani recipe | Rosted Chicken | Punjabi Curry
    Опубликовано: 1 день назад
  • Best Cooking On Stone Slab |  The Ultimate Cooking Compilation In  2025 | 1 день назад
    Best Cooking On Stone Slab | The Ultimate Cooking Compilation In 2025 |
    Опубликовано: 1 день назад
  • The Shocking Truth Why This Christmas Seafood Buffet in Hanoi Old Quarter Is Always Packed 3 часа назад
    The Shocking Truth Why This Christmas Seafood Buffet in Hanoi Old Quarter Is Always Packed
    Опубликовано: 3 часа назад
  • Чабанский хинкал, день в селе Гагатли! 4 года назад
    Чабанский хинкал, день в селе Гагатли!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Haleem or Daleem at Home (Grains cooked with meat) 4 года назад
    Haleem or Daleem at Home (Grains cooked with meat)
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5