• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

鮑魚唔一定要清蒸 寶哥分享《西芹炒鮮鮑魚》做法 | How Chef Po Cook "Stir‑Fried Fresh Abalone with Celery" скачать в хорошем качестве

鮑魚唔一定要清蒸 寶哥分享《西芹炒鮮鮑魚》做法 | How Chef Po Cook "Stir‑Fried Fresh Abalone with Celery" 1 месяц назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
鮑魚唔一定要清蒸 寶哥分享《西芹炒鮮鮑魚》做法 | How Chef Po Cook
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 鮑魚唔一定要清蒸 寶哥分享《西芹炒鮮鮑魚》做法 | How Chef Po Cook "Stir‑Fried Fresh Abalone with Celery" в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 鮑魚唔一定要清蒸 寶哥分享《西芹炒鮮鮑魚》做法 | How Chef Po Cook "Stir‑Fried Fresh Abalone with Celery" или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 鮑魚唔一定要清蒸 寶哥分享《西芹炒鮮鮑魚》做法 | How Chef Po Cook "Stir‑Fried Fresh Abalone with Celery" в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



鮑魚唔一定要清蒸 寶哥分享《西芹炒鮮鮑魚》做法 | How Chef Po Cook "Stir‑Fried Fresh Abalone with Celery"

歡迎嚟到「酒滿飯寶 Chef Po」嘅頻道. 西芹炒鮮鮑魚材料: 5-8 pcs - 新鮮鮑魚 1棵 - 西芹 2-4隻 - 香菇 少量 - 彩椒 (三色椒) 半紮 - 韭黃 適量 - 蒜蓉、乾蔥、蔥、薑 醃製鮑魚:1/3茶匙鹽、½茶匙糖、½湯匙蠔油、½茶匙白胡椒粉、1茶匙生粉 炒西芹調味:1/3茶匙鹽、½茶匙糖、½茶匙魚露 馬兜芡:1湯匙蠔油、½湯匙魚露、½茶匙白胡椒粉、½湯匙麻油、2/3湯匙生粉水 一圈 : 麻油(最後放) 做法: 1. 先用擦把鮑魚清洗乾淨,然後去除內臟,切片醃製鮑魚備用 2. 所有材料清洗切好備用 3. 冬菇飛水半分鐘 4. 鮑魚拉油備用(約15-20秒) 5. 料頭炒香,加入彩照,加入西芹生炒,放入炒西芹調味 6. 西芹好之後再放入鮑魚,加入馬兜圈大火炒香收汁, 7. 放入韭黃炒20秒 8. 起鑊前加入一圈麻油就完成。 ------------------------------------------------------- Welcome to 「酒滿飯寶 Chef Po」channel. Abalone isn’t only for steaming. In this video, Chef Po shows how to make a quick, fragrant stir‑fry: tender fresh abalone with crisp celery and shiitake, finished with a glossy sesame‑scented sauce. Stir‑Fried Fresh Abalone with Celery Ingredients: 5–8 pcs fresh abalone 1 stalk celery 2–4 shiitake mushrooms A little bell peppers (tri‑color) 1/2 bunch yellow chives To taste: minced garlic, shallots, scallions, ginger Seasonings: Abalone marinade: 1/3 tsp salt, 1/2 tsp sugar, 1/2 tbsp oyster sauce, 1/2 tsp white pepper, 1 tsp potato starch Celery seasoning: 1/3 tsp salt, 1/2 tsp sugar, 1/2 tsp fish sauce Slurry: 1 tbsp oyster sauce, 1/2 tbsp fish sauce, 1/2 tsp white pepper, 1/2 tbsp sesame oil, 2/3 tbsp potato starch water Finish: a drizzle of sesame oil Steps: 1) Scrub abalone clean, remove innards, slice, marinate; set aside. 2) Wash and cut all ingredients. 3) Blanch shiitake for 30 seconds. 4) Oil‑blanch abalone 15–20 seconds; set aside. 5) Stir‑fry aromatics until fragrant; add bell peppers; add celery and stir‑fry; season the celery. 6) When celery is ready, add abalone; add the slurry; stir‑fry on high heat to coat and reduce. 7) Add yellow chives; stir‑fry ~20 seconds. 8) Finish with a drizzle of sesame oil before serving. ------------------------------------------------------- 大家有啲咩菜式想睇,記得留言俾我,多謝大家! 鍾意睇美食紀錄,大家可以去 @hkjerry 頻道裏面睇,裏面亦都有我喺餐廳做嘅菜式! ------------------------------------------------------- 想了解喜聚坊嘅古法菜式,點擊以下連接:    • 香港一间私房菜馆,每天6点半开始排队,10分钟后坐满整个屋子,竟是因为一道7h的鸭子!      • 我不做 其他餐廳不做 香港飲食之都名譽怎樣保持下去? | 大角咀喜聚坊 | Tai ...      • 幾十條魚起片炒一碟菜!? 香港美食人物紀錄 | 大角咀喜聚坊 第二集 | Tai K...   ------------------------------------------------------- 「喜聚坊」位於香港大角咀,係一間私房菜餐廳,主打古法失傳菜式,我哋招牌菜有國寶鴨、油泡獅頭魚、太子魚肚、智囊寶中寶等唔同嘅美食,每道菜都新鮮製作,保留返傳統嘅製作方式同味道。大家如果有興趣,不妨都可以過嚟試吓! 📍 地址:喜聚坊,大角咀利得街 10-12 號地舖 📍 Address: Joyful Peace Restaurant, G/F, 10-12 Li Tak Street, Tai Kok Tsui, Hong Kong 🚶🏻‍♂️ 6-min walk from Exit C1, Olympic MTR Station 📞 TEL: +852 5199 3895 #家庭菜 #鮑魚 #粵菜 #香港美食 #寶哥 #喜聚坊 #烹飪教學

Comments
  • 寶哥特製不一樣的《五香柱侯炆蘿蔔牛腩》| Chef Po Secret 14 часов назад
    寶哥特製不一樣的《五香柱侯炆蘿蔔牛腩》| Chef Po Secret "Braised Beef Brisket in Chu Hou Sauce" Recipe
    Опубликовано: 14 часов назад
  • 如何處理活鱔?一鱔兩味 豉汁 x 剁椒《富貴蒸白鱔》 | How Chef Po Prepare 3 месяца назад
    如何處理活鱔?一鱔兩味 豉汁 x 剁椒《富貴蒸白鱔》 | How Chef Po Prepare "Twin Flavor Steamed White Eel"
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • 寶哥教煮《豉椒炒蜆》大排檔風味 | How Chef Po Cooks 5 месяцев назад
    寶哥教煮《豉椒炒蜆》大排檔風味 | How Chef Po Cooks "Clams with Black Bean Sauce"
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Chayote — You reap what you sow; one plant feeds the whole village…【滇西小哥】 1 день назад
    Chayote — You reap what you sow; one plant feeds the whole village…【滇西小哥】
    Опубликовано: 1 день назад
  • 怎樣在家裏做到接近餐廳的味道?《薑蔥炒蟹》 | Chef Po’s Guide to Cooking 4 месяца назад
    怎樣在家裏做到接近餐廳的味道?《薑蔥炒蟹》 | Chef Po’s Guide to Cooking "Ginger & Scallion Crab" at Home
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 寶哥秘製《胡椒冰鎮鮑魚》| Chef Po Secret Recipe 3 месяца назад
    寶哥秘製《胡椒冰鎮鮑魚》| Chef Po Secret Recipe "Chilled Peppered Abalone"
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • 《廚具介紹》 【實測】藍鋼鐵鑊傳熱能力 黐唔黐底 適合邊種用家 Ep408 1 день назад
    《廚具介紹》 【實測】藍鋼鐵鑊傳熱能力 黐唔黐底 適合邊種用家 Ep408
    Опубликовано: 1 день назад
  • ИТОГИ ВСТРЕЧИ: ПУТИН ТОКАЕВ | НИКОЛАЙ ПЛАТОШКИН 11 часов назад
    ИТОГИ ВСТРЕЧИ: ПУТИН ТОКАЕВ | НИКОЛАЙ ПЛАТОШКИН
    Опубликовано: 11 часов назад
  • 完美組合《油鹽水勝瓜浸蜆》| How Chef Po Cooks 4 недели назад
    完美組合《油鹽水勝瓜浸蜆》| How Chef Po Cooks "Loofah and Clams in Salted Broth"
    Опубликовано: 4 недели назад
  • 炆乾鮑 | 乾鮑魚做法 | 如何浸發炆煮吉品鮑? 濃縮了6天處理乾鮑的紀錄 《醉男-中式料理》 4 года назад
    炆乾鮑 | 乾鮑魚做法 | 如何浸發炆煮吉品鮑? 濃縮了6天處理乾鮑的紀錄 《醉男-中式料理》
    Опубликовано: 4 года назад
  • 寶哥教你點樣整《豉汁豆腐蒸嘢元貝 》簡易食譜 | How Chef Po Cook 1 месяц назад
    寶哥教你點樣整《豉汁豆腐蒸嘢元貝 》簡易食譜 | How Chef Po Cook "Steamed Scallops & Tofu with Black Bean Sauce"
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 簡單一個步驟 你做嘅《白灼蝦》就會更好味 | Tasty 4 недели назад
    簡單一個步驟 你做嘅《白灼蝦》就會更好味 | Tasty "Chinese Poached Prawns" Recipe from Chef Po
    Опубликовано: 4 недели назад
  • 寶哥教主家庭版《椒鹽鮮魷》大排檔必點美食 | How Chef Po Cooks 4 месяца назад
    寶哥教主家庭版《椒鹽鮮魷》大排檔必點美食 | How Chef Po Cooks "Salt and Pepper Squid"
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 冬天必吃! 寶哥特製《雙冬羊腩煲》| Chef Po Makes 13 дней назад
    冬天必吃! 寶哥特製《雙冬羊腩煲》| Chef Po Makes "Braised Lamb Brisket with Bean Curd"
    Опубликовано: 13 дней назад
  • Lamb Hotpot,uncle的支竹羊腩煲,暖心補身,这样去焖煮,香气朴鼻,沒有了羊肉的骚味,入口回味无穷! 2 дня назад
    Lamb Hotpot,uncle的支竹羊腩煲,暖心補身,这样去焖煮,香气朴鼻,沒有了羊肉的骚味,入口回味无穷!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Chef Wang teaches you: 5 лет назад
    Chef Wang teaches you: "Mapo Tofu", the authentic Sichuan way of doing it 麻婆豆腐【Cooking ASMR】
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 屋企都可以做到餐廳味道《生炸乳鴿 》| How Chef Po Cooks 3 недели назад
    屋企都可以做到餐廳味道《生炸乳鴿 》| How Chef Po Cooks "Crispy Deep‑Fried Squab"
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Операция 7 часов назад
    Операция "Зе-трындец"
    Опубликовано: 7 часов назад
  • Ricky教室 煮新鮮鮑魚想爽彈不韌?要學識點買!點洗!點煮! 點切! 3 года назад
    Ricky教室 煮新鮮鮑魚想爽彈不韌?要學識點買!點洗!點煮! 點切!
    Опубликовано: 3 года назад
  • 寶哥分享必點菜式《小炒王》家庭版 | 1 месяц назад
    寶哥分享必點菜式《小炒王》家庭版 | "Supreme Stir-Fry Chinese Chive Flowers with Squid and Dried Shrimps"
    Опубликовано: 1 месяц назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5