У нас вы можете посмотреть бесплатно Kafanska čorba - Rašina Kuhinja или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
1 crni luk 2 pileća bataka 1 celer 1 šargarepa 1 bela zelen 1 jaje Kašika kisele pavlake 1 krompir ¼ čaše neutralne pavlake Prstohvat peršuna Luk iseći što sitnije. U šerpu prvo sipati ulje, a zatim dodati kožicu od bataka i crni luk da se dinsta. Celer, šargarepu, belu zelen i krompir iseckati sitno u secku. Iz šerpe izvaditi kožicu, dodati sitno seckano povrće i sve naliti vodom. Batak očistiti od hrskavica, iseckati ga na kockice i dodati u šerpu. Kuvati sve zajedno 20ak minuta. Pomešati žumance i kiselu pavlaku i dodati u čorbu, sve vreme mešajući. Ostaviti sve zajedno još 3 minuta i pred sam kraj dodati malo neutralne pavlake. Radi dekoracije, dodati peršun.