У нас вы можете посмотреть бесплатно CHICKEN DUPIAZA RESTAURANT QUALITY 😋 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Our Delicious Chicken Dupiaza (Non Base) Recipe Mouthwatering and Aromatic (Can be Cooked Spicy or Non Spicy. See Cooking Notes) Step 1 Preparing the Chicken and Sauce Ingredients: 500ml Water. 1 Kg Chicken Breast Cut into Small Pieces. 2 Medium Onions. 4 Tbsp Oil. 2 Tbsp Garlic & Ginger Paste. 1 Tsp Garam Masalla. 1 Tbsp Turmeric Powder. 1 Tbsp Paprika Powder. 2 Tsp Cumin Powder. 2 Tsp Corrinder Powder. 1 Tsp Chili Powder.*(Optional)* 1 Tsp Salt (ADD TO TASTE) 3 Bayleaves. 1 Small Cassia Bark Stick. 2 Green Cardomon pods. Step 2 Preparing the Piyaz Tarka. Ingredients: 2 Tbsp Butterghee. 1 Medium Onion Diced. 1/4 Tsp Kalonji Seeds. (Nigella Seeds) 1 Tsp Kasuri Methi Leaves. 1 Tbsp Garlic Paste. 2 Fresh Sliced or Chopped Green Chilies Optional Pinch of Salt. Garnish: Thinly Slices of Fresh Ginger. Finely chopped Fresh Corrinder Thickening of Sauce is your preference cooking time may slight vary. * Additional Chili may be added* *** Key is to Stirring and Prevent Sticking and Burning Cookers Ranges have different heating ranges please slight adjust accordingly *** Enjoy!