У нас вы можете посмотреть бесплатно The best shortcrust apple pie with tall, fluffy meringue или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
SUBSCRIBE TO ORCHIDELI {♥‿♥} https://goo.gl/4CMhDs BOTTOM (sheet 20 × 30 cm) 2 cups of flour type 550-550 (300 g) 1 stick of soft butter (200 g) 3 tablespoons of powdered sugar (30 g) a pinch of salt (2 g) 5 egg yolks (L eggs, 100 g)* 1 teaspoon of baking powder (5 g) 3-4 tablespoons of breadcrumbs Bake: 180 degrees C top and bottom heat, without convection or 170 degrees C with convection for 20 minutes APPLES 2 kg of sour apples (Anton apples, gray rennet apples, pulpwood apples) – weighed before peeling 1/2 cup of sugar (or more/less - to taste) 1 full teaspoon of cinnamon juice of 1 lemon (optional) MERINGUE 5 egg whites (L eggs, 185 g) 1.5 cups of sugar (300 g) 2 tablespoons of potato flour (40 g) Bake: 180 degrees C, top and bottom heat, without convection or 170 - 160 degrees C with convection, 50 minutes #orchideli #recipe #applepie