• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chicago's Michelin-Starred Atelier Unveils a New Executive Chef — Mise En Place скачать в хорошем качестве

Chicago's Michelin-Starred Atelier Unveils a New Executive Chef — Mise En Place 7 месяцев назад

atelier

chicago

atelier chicago

Eater

eater.com

food

Restaurant

Dining

Dish

foodie

chef

food show

eater mise en place

mise en place

James Beard

chicago james beard

Christian Hunter

Lake Superior wall-eye

rhubarb

allium

and chili crisp

midwest ingredients

midwest goods

midwest produce

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chicago's Michelin-Starred Atelier Unveils a New Executive Chef — Mise En Place
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chicago's Michelin-Starred Atelier Unveils a New Executive Chef — Mise En Place в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chicago's Michelin-Starred Atelier Unveils a New Executive Chef — Mise En Place или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chicago's Michelin-Starred Atelier Unveils a New Executive Chef — Mise En Place в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chicago's Michelin-Starred Atelier Unveils a New Executive Chef — Mise En Place

At Atelier in Chicago, led by James Beard Award-winning chef Christian Hunter, the chefs elevate Midwestern ingredients into fine dining plates. One such transformation of local produce and proteins involves turning Lake Superior walleye into crudo garnished with smoked rhubarb, allium, and chile crisp, plus a flavorful stock made from the bones. With a strong focus on seasonal ingredients, every dish at Atelier tells a story, celebrating the farmers and produce in the region. Download our new Eater app here: https://apple.co/401kzls Credits: Producer: Connor Reid Directors: Connor Reid, Murilo Ferreira Camera: Murilo Ferreira, Daniel Kwon Production Coordinator: Nick Mazzocchi Editor: Howie Burbidge Assistant Editor: Christine Ring Executive Producer: Stephen Pelletteri Director of Production: Stefania Orrù Supervising Producer, Development: Gabriella Lewis Post-Production Supervisor: Lucy Morales Carlisle Audience Engagement: Frances Dumlao ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- For more episodes of 'Vendors', click here: https://trib.al/oOKKgO1 Eater is the go-to resource for food and restaurant obsessives with hundreds of episodes and new series, featuring exclusive access to dining around the world, rich culture, immersive experiences, and authoritative experts. Binge it, watch it, crave it. Subscribe to our YouTube Channel now! http://goo.gl/hGwtF0

Comments
  • How a Master Chef Runs the Only Two Michelin-Starred Mexican Restaurant in America — Mise En Place 3 года назад
    How a Master Chef Runs the Only Two Michelin-Starred Mexican Restaurant in America — Mise En Place
    Опубликовано: 3 года назад
    3074707
  • 3-Hour Lines Daily? Legendary Chef's Secret Recipe in Tokyo's Ramen Warzone! 22 часа назад
    3-Hour Lines Daily? Legendary Chef's Secret Recipe in Tokyo's Ramen Warzone!
    Опубликовано: 22 часа назад
    11883
  • Хамон /Jamon  |  Как это делается 3 года назад
    Хамон /Jamon  |  Как это делается
    Опубликовано: 3 года назад
    1866658
  • Полночная паста - тосканский шеф-повар делится рецептом «Аглио, Олио и Пеперончино» 1 день назад
    Полночная паста - тосканский шеф-повар делится рецептом «Аглио, Олио и Пеперончино»
    Опубликовано: 1 день назад
    57854
  • Внутри японского рыбного рынка! 1 год назад
    Внутри японского рыбного рынка!
    Опубликовано: 1 год назад
    7563073
  • Король американских бургеров! Настоящий американский Smashed сырный бургер / Корейская уличная еда 13 дней назад
    Король американских бургеров! Настоящий американский Smashed сырный бургер / Корейская уличная еда
    Опубликовано: 13 дней назад
    814945
  • How Chef Zubair Mohajir Created One of Chicago's Best New Menus — Mise En Place 8 месяцев назад
    How Chef Zubair Mohajir Created One of Chicago's Best New Menus — Mise En Place
    Опубликовано: 8 месяцев назад
    227270
  • How Master Chef Mike Solomonov Runs One of Philadelphia's Most Legendary Restaurants — Mise En Place 3 года назад
    How Master Chef Mike Solomonov Runs One of Philadelphia's Most Legendary Restaurants — Mise En Place
    Опубликовано: 3 года назад
    1309290
  • Behind The Scenes in Amsterdam's Newest Fine Dining Restaurant - FYR 3 месяца назад
    Behind The Scenes in Amsterdam's Newest Fine Dining Restaurant - FYR
    Опубликовано: 3 месяца назад
    57881
  • Как делают пармезан (от фермы до стола) 1 месяц назад
    Как делают пармезан (от фермы до стола)
    Опубликовано: 1 месяц назад
    2183292

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5