У нас вы можете посмотреть бесплатно 【滑蛋蝦仁飯】Cantonese Style Rice with fried shrimps and scrambled egg или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Due to COVID-19, we haven't been able to go out and dine... I have cooked something that we can normally get from a Cantonese style restaurant, which is rice with fried shrimps and scrambled egg (滑蛋蝦仁飯). This is extremely easy to make and it only takes about 15 minutes to make. Enjoy! Ingredient Shrimp (蝦) About 25 Sea Salt (海鹽) 2 Tea Spoons White Pepper (白胡椒粉) 1/2 Tea Spoon Cooking Wine (紹興酒) 1 Tea Spoon Sweet Potato Powder (地瓜粉) 6 Tea Spoons Eggs (雞蛋) About 4-5 Water (室溫水) Depends on the texture you want Soy Sauce (鼓油) To Taste at the end