У нас вы можете посмотреть бесплатно 免烤芒果千层蛋糕, 几招教你做出轻薄如蝉翼的饼皮,附蛋糕裱花 【Eng Sub】Mango Mille Crepe Cake with mango-flavour cream, NO BAKE или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
芒果千层蛋糕 - 不用烤箱烘烤,也不用费劲地抹面,是一款最适合新手做的蛋糕。类似可丽饼的做法,薄薄的饼皮,夹着芒果奶油,层次丰富,口味香甜顺滑,一个看似复杂的千层蛋糕,其实制作起来非常简单, 只要掌握了制作饼皮的技巧,可谓是零失败。 #芒果千层蛋糕 #千層蛋糕 #millecrepecake #萨姐的南腔北调 原料 鸡蛋2个(65克/个) 细砂糖 30克 低筋面粉 70克 牛奶280克 无盐黄油(融化) 20克 柠檬汁 少许 芒果奶油 芒果 2个 奶油 450克 糖粉 25克 裱花奶油 奶油 150克 糖粉 10克 奶粉 10克 Today we are going to make a mango crepe cake. No bake and no need to mask the cake. It is very suitable for novices. Similar to the French crepe, the thin crepe is layered with mango-flavour cream,which tastes really smooth and refreshing. The crepe cake is actually very simple to make. As long as you grasp the skills of making the crepe, you can make it without failure Ingredients 2 Eggs (65g/each) Caster sugar 30g Cake flour 70g Milk 280g Unsalted butter(melted) 20g A few drops of lemon juice Cream with mango puree Mango 2pcs Thickened cream 450g Icing sugar 25g Cream for piping Thickened cream 150g Icing sugar 10g Milk powder 10g