У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Steak Au Poivre или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn to make the classic French bistro dish, Steak au Poivre, in this step-by-step On The Table tutorial. Follow along as Chef Meredith demonstrates how to cook a perfectly seared and seasoned steak and a caramel-y brandy-shallot sauce that you’ll flambe in the same pan with the steak drippings. This surprisingly simple, one-pan dinner is perfect for date night or an intimate get-together where you’ll be sure to impress your guests with a flambe show and an irresistibly tender and flavorful steak dinner. 00:26 Seasoning Your Steaks 01:34 Pan-Searing and Cooking Your Steaks 03:31 Testing Steaks for Doneness 04:08 Making Your Sauce 07:54 Plating Your Finished Dish Get the recipe: https://bit.ly/3X3m1SF Watch on Lid & Ladle: https://bit.ly/3X2syx9 Shop this video: Sur La Table Ratchet Mill: https://bit.ly/4dZvqRj Sur La Table Stainless Steel Tongs: https://bit.ly/455uRBt Staub Traditional Skillet, 11": https://bit.ly/457WcDc Sur La Table 3-In-1 Thermometer: https://bit.ly/3X0DxqI Sur La Table Walnut Spoon: https://bit.ly/3R68YMy