У нас вы можете посмотреть бесплатно Advanced Mead Making - Post Fermentation или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This presentation is for both amateur & professional mead makers/brewers/wine makers and any other fermentation specialists that want to take their mead making skills to the next level. Co-hosted by Quality Ale and Fermentation Fraternity (QUAFF) (2018 National Homebrew Club of the Year) and Mead Geek Society, this is an in-depth and engaging discussion on modern mead making practices, specifically around post-fermentation techniques. Speakers include (from left to right): --Billy Beltz, Owner, Lost Cause Meadery --Pete Bakulic, President, Mazer Cup International --Carvin Wilson, award-winning mead maker --Jared Ro Bear and Joe Rossignol, Head Mead Makers, Superstition Meadery Topics discussed: --Stabilizing: ferment dry, cold crashing, alcohol tolerance, sulfite/sorbate, filtration, pasteurization --Fine-tuning for balance: acid additions, tannin additions, backsweetening, carbonation levels --Clarifying: different fining agents, filtering --Fruit and spice additions in secondary --Competitions: optimizing for comps, strategies