• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Lemon Curd (Better Than Store-Bought!) скачать в хорошем качестве

How to Make Lemon Curd (Better Than Store-Bought!) 6 дней назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Lemon Curd (Better Than Store-Bought!)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Lemon Curd (Better Than Store-Bought!) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Lemon Curd (Better Than Store-Bought!) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Lemon Curd (Better Than Store-Bought!) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Lemon Curd (Better Than Store-Bought!)

This homemade lemon curd is silky, creamy, and bursting with fresh lemon flavor! Made with just a few simple ingredients, it’s the perfect balance of sweet and tangy. Spread it on toast, use it as a cake filling, or spoon it over desserts for a bright, citrusy touch. Once you try this easy lemon curd recipe, you’ll never go back to store-bought! 🍋 ►Full written recipe: https://thecookingfoodie.com/recipe/h... ► Equipment I used in this video: https://www.amazon.com/shop/thecookin... ►FOLLOW ME: Instagram:   / thecookingfoodie   Facebook:   / thecookingfoodie   Website: https://www.thecookingfoodie.com/ Ingredients: 2 Egg yolks 2 Whole eggs 3/4 cup (150g) Sugar 2 tablespoons Lemon zest 1/2 cup (120ml) Lemon juice 1/4 cup (60g) Unsalted butter, cut into cubes Directions: 1. Infuse the sugar with lemon zest: In a medium heatproof bowl, combine the sugar and lemon zest. Use your fingertips to rub the zest into the sugar until fragrant and slightly moist. This step helps release the natural lemon oils for extra flavor. 2. Whisk the base: Add the egg yolks and whole eggs to the bowl and whisk until well combined and slightly thickened. Then whisk in the lemon juice until smooth. 3. Cook the curd: Place the bowl over a saucepan with gently simmering water (double boiler method). Cook the mixture, whisking constantly, until it thickens enough to coat the back of a spoon, about 8–10 minutes, or until it reaches 170°F (77°C). Don’t let it boil, or the eggs may curdle. 4. Add the butter: Remove the bowl from heat and immediately whisk in the butter, until completely melted and the curd is glossy and smooth. 5. Strain for silkiness: Pour the curd through a fine-mesh sieve into a clean bowl or jar to remove any bits of cooked egg or zest. This ensures a perfectly smooth texture. 6. Cool and chill: Press a piece of plastic wrap directly onto the surface to prevent a skin from forming. Let cool to room temperature, then refrigerate for at least 2 hours before using. The curd will continue to thicken as it cools.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5