• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Authentic Japanese Cracked British Bread | イギリスパンの作り方 скачать в хорошем качестве

How to Make Authentic Japanese Cracked British Bread | イギリスパンの作り方 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Authentic Japanese Cracked British Bread | イギリスパンの作り方
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Authentic Japanese Cracked British Bread | イギリスパンの作り方 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Authentic Japanese Cracked British Bread | イギリスパンの作り方 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Authentic Japanese Cracked British Bread | イギリスパンの作り方 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Authentic Japanese Cracked British Bread | イギリスパンの作り方

Discover how to make authentic Japanese Cracked British Bread (イギリスパン) using the poolish method, known for creating a soft, fluffy interior and a beautifully cracked crust. This recipe is unique—no eggs or sugar are used, making it a simple, delicious loaf perfect for breakfast or sandwiches. Follow along to achieve the perfect texture and flavour at home! Recipe: Poolish Water 105ml - (If it is a warm day then just use room temperature water , otherwise if its a cold day you should use lukewarm water)  Instant Yeast 1g Bread flour 105g Main dough Water 145ml - (If it is a warm day then just use room temperature water , otherwise if its a cold day you should use lukewarm water)  Malt Extract 2g All Poolish Instant Yeast 2g Bread flour 245g Salt 7g Unsalted Butter 18g Baking 210°C bake for 20 minutes with steam Remove steam, bake another 10 minutes Note: 1. Room temperature 26-28°C 2.Finger test :Gently press your finger into the dough about 1-2 cm deep, if the indentation springs back slowly and partially, the dough is ready for its first rise. レシピ ポーリッシュ種 水 105ml   インスタントドライイースト 1g 強力粉 105g 本捏ね 水 145ml   モルトエキス   2g   ポーリッシュ種 インスタントドライイースト 2g 強力粉 245g 塩 7g 無塩バター 18gを加えます The tin I use in the video is this one: https://amzn.to/3OPzEQt Brod & Taylor: https://brodandtaylor.com/MYFORMOSAFOOD If you would like to support me, you can buy me a coffee: https://buymeacoffee.com/myformosafood Find me on IG:   / myformosafood  

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5