• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Bake Chiffon Cake for the Holidays! | LIVESTREAM w/ Anna Olson скачать в хорошем качестве

How to Bake Chiffon Cake for the Holidays! | LIVESTREAM w/ Anna Olson Трансляция закончилась 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Bake Chiffon Cake for the Holidays! | LIVESTREAM w/ Anna Olson
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Bake Chiffon Cake for the Holidays! | LIVESTREAM w/ Anna Olson в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Bake Chiffon Cake for the Holidays! | LIVESTREAM w/ Anna Olson или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Bake Chiffon Cake for the Holidays! | LIVESTREAM w/ Anna Olson в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Bake Chiffon Cake for the Holidays! | LIVESTREAM w/ Anna Olson

Recipe below! I'll show you how to make this lime chiffon cake with a raspberry swiss meringue buttercream! This cake has a fluffy texture, a rich but not overly sweet frosting and a combination of flavours that is truly a crowd-pleaser. (I like this cake so much, in fact, that I make it in the summer, grill unfrosted slices on the BBQ and serve them with fresh fruits.) Brought to you by Rolling Meadows! -------------------------------------------------------- • Recipe • Makes one 10-inch (25 cm) layer cake Serves 16 Prep Time: 45 minutes Cook Time: 75 minutes Make Ahead Tip: You can bake and assemble the cake a full 1 to 2 days before serving and store well wrapped at room temperature. Add berry garnish no more than 4 hours before serving, otherwise the sugar on the berries will dissolve. Store decorated cake uncovered in the fridge until serving time. • Ingredients • Cake 7 large eggs, separated and at room temperature 3 large egg whites, at room temperature 2 tsp (8 g) cream of tartar 1 ½ cups (300 g) granulated sugar, divided 2 ¼ cups (290 g) cake and pastry flour 2 tsp (6 g) baking powder ½ tsp (2.5 g) salt Zest of 3 limes ½ cup (125 mL) fresh lime juice ½ cup (125 mL) vegetable oil ¼ cup (60 mL) plain yoghurt or kefir Buttercream 6 large egg whites 1 ⅔ cups (240 g) granulated sugar 1 ⅔ cups (365 g) unsalted butter, at room temperature ⅓ cup (80 mL) unstrained raspberry purée, made from frozen and thawed raspberries OR 2 Tbsp of freeze-dried raspberry powder 1 Tbsp (15 mL) fresh lime juice 2 tsp (10 mL) vanilla extract 1 ½ cups (165 g) fresh raspberries Granulated sugar, for garnish Fresh mint leaves, for garnish • Directions • 1. Preheat the oven to 325 °F (160 °C). Have ready an ungreased 10-inch (25 cm) angel food cake pan. 2. For the cake, place the 10 egg whites into a large mixing bowl, or stand mixer with fitted whip attachment. Add cream of tartar and whip on high speed until foamy. With mixer still running, add ¼ cup (50 g) of the sugar and continue to whip until mixture forms a medium peak when the beaters are lifted. Set aside. 3. Sift the flour, the remaining 1¼ cups (250 g) of sugar, baking powder and salt into a mixing bowl (if using a stand mixer, you do not need to wash the bowl or whip attachment). Add the lime zest, lime juice, oil, yoghurt or kefir, and 7 egg yolks. Blend on medium-low speed for a minute and then increase speed to medium-high, whipping for 2 minutes, until the batter is smooth. 4. Fold the whipped whites into the batter in two additions (using a whisk avoids deflating the whipped whites). 5. Pour batter into tube pan and bake for an hour, until centre springs back when gently pressed. Cool the cake in pan, either upside down on a wire rack, or directly on counter if pan has “feet.” 6. For buttercream, place egg whites and sugar in a metal bowl and set it over pot of gently simmering water. Whisk constantly but not vigorously until mixture reaches 150 °F (65 °C) on a candy thermometer, about 6 minutes. 7. Use electric beaters, or transfer the mixture to stand mixer with whip attachment, and whip on high speed until meringue has cooled to room temperature (it will hold a stiff peak by then). 8. With mixer still running on high, add butter a few pieces at a time. Buttercream will eventually deflate a little and become creamy yet fluffy looking. Beat in raspberry purée (or freeze dried raspberry powder), lime juice and vanilla. Set aside. 9. When cake is cooled and ready to assemble, run a palette knife around inside edge of cake pan. Insert bamboo skewer down the inside of the centre hole in a few places, to slightly loosen cake. Tap out cake onto counter (you may have to tap hard, but it will stay intact). 10. To assemble the cake, use a serrated knife to slice horizontally into three equal layers. Place the bottom third of the cake on a platter or cake stand and spread buttercream on top. 11. Set middle layer on top. Use a small palette knife to reach into centre hole and spread a little buttercream on edges of both layers of cake. Make sure it is well covered. 12. Spread some buttercream on top of middle layer of cake, then set top layer on, pressing gently to ensure cake is level. 13. Spread some buttercream around edges of the centre hole, then cover top and sides of cake completely. Chill cake uncovered until ready to serve. 14. To garnish the cake, make sure the raspberries are dry and room temperature. Dip half of the raspberries into granulated sugar—the sugar will stick to the berries and look like a light coat of frosting. Alternate dusted and undusted berries in a circle on top of the cake, and insert a few mint leaves so arrangement has the shape of a wreath. Helpful Hint: Use buttercream at room temperature. When frosting the cake, it’s easiest to spread buttercream inside centre hole at each layer using a small palette knife, rather than trying to do all three layers together once the cake is fully assembled.

Comments
  • Улучшенный Рецепт Торта 5 дней назад
    Улучшенный Рецепт Торта "Красный Бархат" Коржи не Жирные, не Тяжёлые, Прям тают во рту! Всем Советую
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Anna Olson's Chocolate Hazelnut Spread Recipe | Cook Along 24 минуты назад
    Anna Olson's Chocolate Hazelnut Spread Recipe | Cook Along
    Опубликовано: 24 минуты назад
  • How to Bake Your New Favourite Holiday Dessert: Stollen! | LIVESTREAM Трансляция закончилась 2 года назад
    How to Bake Your New Favourite Holiday Dessert: Stollen! | LIVESTREAM
    Опубликовано: Трансляция закончилась 2 года назад
  • Нежнейший рождественский десерт без сложных ингредиентов! 🎅🍒 Идеальное сочетание! 5 дней назад
    Нежнейший рождественский десерт без сложных ингредиентов! 🎅🍒 Идеальное сочетание!
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Яблочный слэб - Анна Олсон 1 месяц назад
    Яблочный слэб - Анна Олсон
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Просто смешайте йогурт и яйца! Лучший домашний рождественский десерт всего за 15 минут! 1 день назад
    Просто смешайте йогурт и яйца! Лучший домашний рождественский десерт всего за 15 минут!
    Опубликовано: 1 день назад
  • Strawberry Shortcake 8 дней назад
    Strawberry Shortcake
    Опубликовано: 8 дней назад
  • ⚡️НОВОСТИ | БОМБА В МОСКВЕ | ФСБ ПРЕДОТВРАТИЛА ТЕРАКТ НА КЛАДБИЩЕ| СКАНДАЛ С ОВЕЧКИНЫМ | УДАР ПО НПЗ 5 часов назад
    ⚡️НОВОСТИ | БОМБА В МОСКВЕ | ФСБ ПРЕДОТВРАТИЛА ТЕРАКТ НА КЛАДБИЩЕ| СКАНДАЛ С ОВЕЧКИНЫМ | УДАР ПО НПЗ
    Опубликовано: 5 часов назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make SPONGE CAKE LIVE! Трансляция закончилась 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make SPONGE CAKE LIVE!
    Опубликовано: Трансляция закончилась 5 лет назад
  • Откройте для себя секрет невероятно вкусной курицы – просто, быстро и невероятно вкусно! 2 дня назад
    Откройте для себя секрет невероятно вкусной курицы – просто, быстро и невероятно вкусно!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • ⚡️ Удар «Кинжалами» по Киеву || Срочный вылет Зеленского из страны 13 часов назад
    ⚡️ Удар «Кинжалами» по Киеву || Срочный вылет Зеленского из страны
    Опубликовано: 13 часов назад
  • How to Make Blueberry Streusel Muffins! | LIVESTREAM w/ Anna Olson Трансляция закончилась 1 год назад
    How to Make Blueberry Streusel Muffins! | LIVESTREAM w/ Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 1 год назад
  • Making a Chocolate Marble Cake - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson Трансляция закончилась 3 года назад
    Making a Chocolate Marble Cake - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 года назад
  • How to Make a Lemon Meringue Yule Log! | Bake Along w/ Anna Olson 11 месяцев назад
    How to Make a Lemon Meringue Yule Log! | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Квадратный торт в форме капли, украшенный торт, видео дизайна торта, торт ко дню рождения, юбилей... 3 дня назад
    Квадратный торт в форме капли, украшенный торт, видео дизайна торта, торт ко дню рождения, юбилей...
    Опубликовано: 3 дня назад
  • 🔥Дневной выпуск новостей 14.11.25 3 часа назад
    🔥Дневной выпуск новостей 14.11.25
    Опубликовано: 3 часа назад
  • Невероятно вкусно! Больше никогда не буду жарить — теперь всегда готовлю только так! Секретный рецеп 7 дней назад
    Невероятно вкусно! Больше никогда не буду жарить — теперь всегда готовлю только так! Секретный рецеп
    Опубликовано: 7 дней назад
  • «Европа просит бесплатный газ — ответ России потряс весь Союз» 8 часов назад
    «Европа просит бесплатный газ — ответ России потряс весь Союз»
    Опубликовано: 8 часов назад
  • How to Make Khachapuri! | Bake Along w/ Anna Olson 4 месяца назад
    How to Make Khachapuri! | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • АСЛАНЯН. Америка сделала России больно. Как Украине победить. Лаврова угнали цыгане 9 часов назад
    АСЛАНЯН. Америка сделала России больно. Как Украине победить. Лаврова угнали цыгане
    Опубликовано: 9 часов назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5