• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

AMAZING Blue Cheese Production Process Explained in 17 minutes скачать в хорошем качестве

AMAZING Blue Cheese Production Process Explained in 17 minutes 1 месяц назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
AMAZING Blue Cheese Production Process Explained in 17 minutes
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: AMAZING Blue Cheese Production Process Explained in 17 minutes в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно AMAZING Blue Cheese Production Process Explained in 17 minutes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон AMAZING Blue Cheese Production Process Explained in 17 minutes в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



AMAZING Blue Cheese Production Process Explained in 17 minutes

AMAZING Blue Cheese Production Process Explained in 17 minutes Imagine, for a moment, walking into a dark, cool cave in the south of France. The air is damp, heavy with the smell of stone and earth. On wooden shelves stretching into the shadows are great wheels of cheese, pale ivory marbled with blue-green veins that seem to glow like tiny rivers under moonlight. These, you are told, are not mistakes, not food gone off, but Roquefort, one of the oldest and most celebrated cheeses in the world. The very thing that makes Roquefort special, the very essence of its flavor, is mold. Actual mold. The same sort of stuff you might be horrified to find growing on bread in the back of your cupboard. And yet, here in this cave, mold has been elevated into culinary nobility. So, how on earth did people ever decide to eat this in the first place? And perhaps more importantly, how do we get from a humble bucket of milk to this royal, veined delicacy that smells faintly of mushrooms, cellars, and sometimes, if we’re honest, socks? That is our journey today. 🔔 Don’t forget to like and turn on notifications so you won’t miss our next stretchy deep dives. Your support helps us keep exploring and uncovering the hidden side of what we eat. So don’t be shy, HIT that SUBSCRIBE button and age like fine cheese. Thank you for watching! #FoodEducation

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5