У нас вы можете посмотреть бесплатно Cascade Gas-Fired Rotisserie Best Practices | Rotisserie Chicken или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Join Chef Anthony in the Wood Stone Test Kitchen as he demonstrates Best Practices when cooking rotisserie chicken on the Wood Stone Cascade Gas-Fired Rotisserie. 00:06 - Trussing the Chickens 01:14 - Place Chickens on Angle Spit 02:35 - Adding Bamboo Skewers to Secure Chickens 03:26 - Control Panel Basics 05:17 - Filling the Water Bath at the Beginning of the Day 05:41 - Loading a Spit of Chickens 05:52 - Using the Bump Bar 06:34 - Starting the Cascade and Setting the Cook Options 08:01 - Taking Chicken Temps and Review of Spit Set-Up 08:46 - Removing the Spit of Chickens from the Cascade 09:08 - Removing the Cooked Chickens from the Angled Spit For those who need the production power and flavor profiles of a rotisserie, but without the challenges of solid fuel, the Cascade Gas-Fired Rotisserie is a capable and consistent option. Available with or without a charbroiler. FOR MORE INFORMATION CALL: (360) 650-1111 or VISIT: https://woodstone-corp.com/products/c...