У нас вы можете посмотреть бесплатно Restaurant में भी ये इतनी अच्छी नहीं बनती है | Paneer methi matar malai | winter special recipe | или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Restaurant Style Paneer Methi Matar Malai Description: Restaurant-style paneer methi matar malai made with soft paneer cubes, fresh methi leaves, and green peas cooked in a rich, creamy, mildly sweet malai gravy. This classic North Indian dish has a smooth texture and delicate flavors, just like your favorite restaurant. Best enjoyed with naan, butter roti, or jeera rice. Ingredients, 1.5 cup freshly chopped fenugreek leaves ( methi) 1 cup green peas 200 gm paneer 1-2 chopped onion 1 inch ginger 12-15 garlic cloves 12-15 cashewnuts 1 tbsp melon seed 2 tbsp fresh cream/ghar ki malai 2 tbsp fresh curd oil butter For dry spices, 1 tsp fennel seed 1/2 tsp coriender seed 1/2 tsp cumin seed 1/2 tsp black pepper corn 4 green cardmom 4 cloves 1 inch cinmon stick restaurant style paneer methi matar malai, paneer methi matar malai, paneer recipe, creamy paneer curry, north indian restaurant style, vegetarian restaurant recipe, paneer gravy, malai curry, indian food, dhaba style paneer, homemade restaurant style, methi paneer recipe, matar paneer malai, paneer methi matar malai recipe Shweta's Zayka.