У нас вы можете посмотреть бесплатно Beef pastrami или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Recipe: Beef 2.6 kg. Sea salt for rolling Spices: Red pepper 4 tsp. Smoked red pepper 4 tsp. Black pepper 2 tsp. Savory 4 tsp. Chimen 2 tsp Fenugreek 4 tsp. Cumin 2 tsp. Garlic granules 3 tsp. For the pastrami we will need fresh beef, which we have cleaned of veins, tendons, etc. We form pieces for pastrami of our choice and roll them in sea salt. The pieces should be covered with salt. Leave them to stand for 2 days and then wash them with the sticky salt. To desalt them, we will leave them in cold water for 6 hours, changing the water once after 3 hours. Dry the pieces of meat in a towel and proceed to roll them in the spices. The meat will be dried in a dry and ventilated place for 1-2 weeks.