У нас вы можете посмотреть бесплатно Fluffy No Bake Lime Cheesecake! | The Recipe Rebel или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
PRINTABLE RECIPE & NUTRITION INFO: https://www.thereciperebel.com/easy-k... INGREDIENTS: Crust: 2 1/2 cups graham crumbs (390g) 1/2 cup melted unsalted butter Filling: 3 packages full fat cream cheese room temperature (24oz/750g) 1 1/2 cups powdered sugar (200 grams) 1/4 cup key lime or lime juice (2 limes) 1-2 tablespoon key lime or lime zest (2 regular limes) Depending on your tastes 1 teaspoon vanilla 3/4 cup heavy whipping cream cold, 30-35% fat ONLY INSTRUCTIONS: Combine graham crumbs and butter and press firmly into the bottom of an 8″ or 9″ springform pan and about 1″ up the sides. In a large bowl, beat cream cheese with an electric mixer until smooth. Add 1 1/2 cups sugar, lime juice, lime zest and vanilla and beat until smooth. Whip the cream in a separate bowl with an electric mixer until stiff peaks form. Fold the whipped cream into the cream cheese mixture carefully so you do not deflate it. Taste and adjust the sweetness if necessary. Spread into prepared pan, cover and refrigerate for at least 5-6 hours or until firm. Slice and serve with sweetened whipped cream as desired.