У нас вы можете посмотреть бесплатно Why Should You Score Bread Before Baking? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pre-order your copy of The Big Book of Bread: https://amzn.to/3Vadaxm What's so important about scoring a loaf of bread before putting it in the oven? The simple act, in which you carefully slice lines and shapes into the dough prior to baking, has a big impact on the finished loaf. It's more than just beautiful! Martin explains all the reasons you should score your bread, including some special tips and tricks along the way. Shop this recipe: Two-in-One Bread Lame: https://bakewith.us/xa80gxle Artisan Bread Baking Crock and Dutch Oven: https://bakewith.us/tgpubuip Credits Martin Philip - Host Tucker Adams - Senior Producer Lydia Fournier - Set assistant Robert Strype - Editor Chapters 0:00 What is Scoring Bread? 1:23 Lame and Scoring Tools 2:24 Seeing the Results Inside the Loaf 3:20 Steaming the Oven During the Bake #Bread #breadrecipes #Baking