У нас вы можете посмотреть бесплатно Очень легкий морковный пирог с менее сладкой, но стабильной глазурью из сливочного сыра или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
NO more dense, heavy carrot cake or overly sweet Cream Cheese Frosting I hope this cake will change your perception Enjoy the recipe and Happy Baking! CARROT CAKE Yield: One 6-Inch Round Cake (2 or 4 Layers) 🥕 CARROT CAKE 170 g Eggs (room temp.) 200 g Caster Sugar 175 g All-Purpose Flour 1/2 tsp Baking Soda 1 tsp Baking Powder (Double Act.) 1/4 tsp Salt 1½ tsp Cinnamon Powder 1/4 tsp Ground Cloves 1/4 tsp Ground Nutmeg 100 g Vegetable Oil 200 g Grated Carrots (finely) 100 g Chopped toasted Walnuts/ Pecans/ Cashews (optional) 🥕 CREAM CHEESE FROSTING 240 g Unsalted Butter (softened) 240 g Cream Cheese (cold, straight out of the fridge) 120 g Icing Sugar 145 g Milk Powder 1½ tsp Vanilla Extract 🥕 DECORATIONS Store Bought White Marzipan Orange Food Colouring Parsley 🥕 Baking Temperature & Time: Preheated 160°C Fan/ 180°C/ Gas Mark 4 (40 Minutes) NEED TO BAKE THE CAKE IN DIFFERENT PAN SIZES? Click the link below on "How to Convert a Cake Recipe for Any Baking Pan or Cake Pan" http://bembumkitchen.home.blog/2025/0... FULL WRITTEN RECIPE: https://bembumkitchen.home.blog/2025/... Instagram: https://www.instagram.com/bembum.kitc... Facebook: https://www.facebook.com/bembuminthek... Music by Epidemic Sound