У нас вы можете посмотреть бесплатно ハーゲンダッツ風なめらかいちごアイスのレシピ Haagen-Dazs style strawberry ice cream recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
ー 材料 ー 直径5cm 6個分くらい いちご 約100g レモン汁 小さじ1/2 卵黄 1個 砂糖 5g 卵白 1個 塩 ひとつまみ 砂糖 5g 生クリーム 150g 練乳 50g ☆作り方のコツ 1.卵白と生クリームはよく冷やしておいて下さい。 2.水分が多いと食感がシャリシャリするので、解凍した苺から出た水分をきちんときって下さい。 3.長時間冷凍するとカチカチになるので、冷蔵庫に入れて柔らかくしてから食べると、ふんわりなめらかな食感が楽しめます。 ingredients - About 6 pieces with a diameter of 5 cm about100g strawberry 1/2 teaspoon lemon juice 1 egg yolk 5g sugar 1 egg white A pinch salt 5g sugar 150g fresh cream 50g condensed milk ☆Tips on how to make 1. Keep the egg whites and cream chilled well. 2. If the ice cream has a lot of water, it will have a crispy texture, so be sure to remove the water from the thawed strawberries. 3. If you freeze it for a long time, it will harden, so if you put it in the refrigerator to soften it and eat it, you can enjoy a soft and smooth texture.