• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

烧卖皇 Siu Mai скачать в хорошем качестве

烧卖皇 Siu Mai 3 years ago

烧卖皇

烧卖

烧卖的做法

点心制作

点心烧卖

siu mai

siu mai recipe

siu mai dim sum recipe

shumai

shumai recipe

xiu mai recipe

xiu mai dim sum

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
烧卖皇 Siu Mai
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 烧卖皇 Siu Mai в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 烧卖皇 Siu Mai или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 烧卖皇 Siu Mai в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



烧卖皇 Siu Mai

Chef Paul说烧卖的肉馅必须是要‘洗’至出胶,才能做出弹牙爽滑的殿堂级酒楼式烧卖皇。除此至外,烧卖的食材以及馅料的做法包法也都是做出好看又好吃的烧卖皇关键。至于秘诀,Chef Paul全都会在这视频里分享给各位。同学们,专心来上课咯! 😅 烧卖皇师傅没有卖 👍 名厨ChefPaul 👍 摩登娘惹料理餐馆The KamCheng 询问或预订: The KamCheng 地址:1, Jln KSB 1, Taman Kota Syahbandar 75200 Malacca City, Malacca, Malaysia 电话:010-312 5278 分量:10人份(50-60粒烧卖) 准备时间:45分钟 煮时:15分钟 材料A (馅料): 600克 中咀/猪肩肉丁 100克 猪肥肉丁 300克 白虾肉丁 25只 白虾(对半切) 30克 香菇丁 20克 干贝末 30克 风车粉 2克 胡椒粉 2克 糖 5克 盐 10克 绍兴酒 10克 麻油 材料B: 50-60片 云吞皮 (切8角型) 馅料做法: 1. 把猪肩肉丁和盐加入一个大盆里,用手掌把肉丁搓/‘洗’至开始出胶质 2. 加入糖,继续搓至起胶,大概7分钟 3. 加入虾肉丁,搅拌搓匀,大概2分钟 4. 加入猪肥肉丁,搅拌搓匀 5. 加入风车粉,搅拌搓匀 6. 其余的材料A的食材(白虾除外)加入,搓匀至馅料成团和粘手 7. 加入白虾 8. 馅料移入个大碗,用个保鲜纸把馅料密封包起来,收入冰箱隔夜腌制 烧卖做法: 1. 用个擀面棍从云吞皮的中心点把云吞皮擀阔,然后切成8角型 2. 把一张云吞皮平放在掌心 3. 用把小刮刀刮入适量的馅料 4. 把小刮刀放在馅料的中心点,翻过来 5. 塞入虎口,无名指和尾指顶着烧卖的底部,然后用小刮刀压成烧卖型 6. 把半只虾放在烧卖肉馅上,轻压封口,烧卖就包好了 7. 重复以上步骤至肉馅包完 8. 把蒸笼的水煮开,烧卖进蒸笼,大火蒸8分钟 9. 烧卖出锅,趁热享用 Siu mai (a.k.a. shumai, shaomai, xiu mai) is a famous Cantonese cuisine usually served as a dim sum. According to Chef Paul, the essence of making crunchy siu mai lies in how you knead the meat paste. Watch the recipe video to find out how it’s done! Portion: 10 pax (50-60 pcs) Prep Time: 45 minutes Cook Time: 15 minutes Ingredients A (meat paste): 600 g pork shoulder (diced) 100 g pork lard (diced) 300 g white prawn (diced) 25 pc white prawn (sliced in half) 30 g shiitake mushroom (soaked & minced) 20 g dried scallop (soaked & minced) 30 g potato starch 2 g pepper 2 g fined sugar 5 g salt 10 g shaoxing wine 10 g sesame oil Ingredients B: 50-60 pc wonton skin (cut 4 corners off) Steps (for meat paste): 1. Add diced pork shoulder and salt into a big mixing bowl, use the palm to press and knead until it turns stickiness 2. Add sugar, continue kneading it for around 7 minutes 3. Add diced prawn, mix well and knead it for around 2 minutes 4. Add diced pork lard, mix well and knead it 5. Add potato starch, mix well and knead it 6. Add the remaining Ingredients A (except for the white prawn), continue kneading it until it turns into a sticky dough 7. Add white prawn to the side 8. Move mixture to a big bowl, use cling wrap to seal it, store it in the fridge overnight to marinate Steps (for wrapping): 1. Place a rolling pin in the middle of the wonton skin to expand the skin size, then cut off the 4 corners 2. Place a wonton skin on your palm 3. Use a cake spatula to scoop a portion of meat paste 4. Insert the cake spatula in the middle of the meat paste, then turn it upside down 5. Stuff it into a hole made by your fingers, with your ring and little finger acting as a base to hold the siu mai, then press and stuff the meat paste with the cake spatula 6. Place the sliced prawn on top of the siu mai, press lightly to seal 7. Repeat the steps above until you are done with all the meat paste 8. Heat the bamboo steamer, steam the siu mai with high heat for 8 minutes 9. Retrieve the siu mai and ready to serve! /// VIDEO CHAPTERS /// 0:25 材料介绍 Ingredients list 2:44 馅料做法 Prepare meat paste 11:38 准备云吞皮 Prepare wrapping wonton 13:30 包烧卖馅料 Wrap siu mai 17:54 蒸烧卖 Steam siu mai #南洋风味家常菜单 #友煮意 #nanyangkitchen Visit our website for more recipe: https://www.nanyangkitchen.co/ Like us on FB:   / nanyangkitchen.co   Follow us on IG:   / nanyangkitchen.co   Subscribe to our YT channel:    / nanyangkitchen  

Comments
  • 鸡丝河粉 Shredded Chicken Hor Fun 4 years ago
    鸡丝河粉 Shredded Chicken Hor Fun
    Опубликовано: 4 years ago
    843676
  • 😋 My dad's delicious Siu Mai recipe (烧卖)! 4 years ago
    😋 My dad's delicious Siu Mai recipe (烧卖)!
    Опубликовано: 4 years ago
    2342091
  • Experience the ultimate jazz lounge ambiance with soothing piano melodies for relaxation. 2 days ago
    Experience the ultimate jazz lounge ambiance with soothing piano melodies for relaxation.
    Опубликовано: 2 days ago
    1264
  • 梅菜扣肉 入口即化 (详细做法步骤)Braised Pork Belly with Preserved Vegetables 3 years ago
    梅菜扣肉 入口即化 (详细做法步骤)Braised Pork Belly with Preserved Vegetables
    Опубликовано: 3 years ago
    2287807
  • Best Homemade Dumpling - Better Than Takeout (Dim Sum) 2 years ago
    Best Homemade Dumpling - Better Than Takeout (Dim Sum)
    Опубликовано: 2 years ago
    4663708
  • 排隊美食DIY!飽滿多汁「台式燒賣」,完美內餡比例告訴你!│台式燒賣│張麗蓉 老師 2 years ago
    排隊美食DIY!飽滿多汁「台式燒賣」,完美內餡比例告訴你!│台式燒賣│張麗蓉 老師
    Опубликовано: 2 years ago
    13943
  • 烧包食谱|千层酥皮|叉烧肉馅|SiuBao, Siew Pau, Meat Puffs Recipe|Puff Pastry layers|Char Siew Meat Fillings 4 years ago
    烧包食谱|千层酥皮|叉烧肉馅|SiuBao, Siew Pau, Meat Puffs Recipe|Puff Pastry layers|Char Siew Meat Fillings
    Опубликовано: 4 years ago
    1269769
  • Shumai 101: How to Make Dim Sum at Home 燒賣 | Hunger Pangs 3 years ago
    Shumai 101: How to Make Dim Sum at Home 燒賣 | Hunger Pangs
    Опубликовано: 3 years ago
    196094
  • 你想知道酒楼做虾饺放多少味精吗?怎样做虾才能Q 弹吗?全部按酒楼做法的规格分享给大家!How to make Har Gow. 3 years ago
    你想知道酒楼做虾饺放多少味精吗?怎样做虾才能Q 弹吗?全部按酒楼做法的规格分享给大家!How to make Har Gow.
    Опубликовано: 3 years ago
    325609
  • 娘惹亚叁鱼 Nyonya Asam Fish 3 years ago
    娘惹亚叁鱼 Nyonya Asam Fish
    Опубликовано: 3 years ago
    259596

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5