У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade French Baguettes | Poolish Method 法棍 波兰酵种|阿屋厨房 Awoo Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
You only need 4 basic ingredients to make French baguettes at home. In this video I will show you how to make baguettes using Poolish method which is a great way to improve both taste and texture. 🔔 Subscribe for more free YouTube videos and recipes 訂閲: / 阿屋厨房awookitchen ❤️ Enjoy my video don’t forget to like and subscribe. Any questions please leave them in the comment section. Thanks so much for watching! Homemade French Baguettes|阿屋厨房 Awoo Kitchen Ingredients: (yield: 4 medium size baguettes) Overnight starter: Room temperature water 160 g 1/4 tsp active dry yeast All purpose flour 160 g Final dough: All overnight starter Room temperature water 200 g 3/4 tsp active dry yeast (in total 3 g) All purpose flour 320 g 1&1/2 tsp kosher salt 8 g 配料:(可做4个中等大小的法棍) 隔夜发酵: 室温水160克/毫升 1/4 小勺酵母粉 普通面粉160克 面包面团: 所有隔夜发酵的面团 室温水200克/毫升 3/4小勺酵母粉 (整个面包总共用3克) 普通面粉320克 1&1/2小勺盐 8克 #baguettes, #homemadebaguettes, #法棍, --------------------------------------------------------- All my videos will only be uploaded to my YouTube channel. Prohibit unauthorized theft, secondary editing and re-uploading of videos on YouTube and other platforms. 我所有的视频只上传到我的YouTube频道上。禁止未经授权的盗窃,二次编辑和重新上传视频在YouTube及其他平台。