• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Tuscany’s Forgotten Pasta-Bread Hybrid Cooks at 500°C in Cast Iron | The Lost Breads of Tuscany Ep 1 скачать в хорошем качестве

Tuscany’s Forgotten Pasta-Bread Hybrid Cooks at 500°C in Cast Iron | The Lost Breads of Tuscany Ep 1 1 месяц назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Tuscany’s Forgotten Pasta-Bread Hybrid Cooks at 500°C in Cast Iron | The Lost Breads of Tuscany Ep 1
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Tuscany’s Forgotten Pasta-Bread Hybrid Cooks at 500°C in Cast Iron | The Lost Breads of Tuscany Ep 1 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Tuscany’s Forgotten Pasta-Bread Hybrid Cooks at 500°C in Cast Iron | The Lost Breads of Tuscany Ep 1 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Tuscany’s Forgotten Pasta-Bread Hybrid Cooks at 500°C in Cast Iron | The Lost Breads of Tuscany Ep 1 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Tuscany’s Forgotten Pasta-Bread Hybrid Cooks at 500°C in Cast Iron | The Lost Breads of Tuscany Ep 1

Learn Italian, Spanish, and many more languages for 7 days FREE at Lingopie! https://learn.lingopie.com/claudiaromeo Nestled in the mountains of northern Tuscany is a farm still making testaroli: Italy’s most ancient pasta. Testaroli are cooked in cast-iron pans called testi over an open fire. The pans are heated until they’re red-hot, reaching up to 500°C, before the batter is poured in. I visited mother and daughter, Katia and Giulia, in Lunigiana to see how testaroli and other traditional dishes are prepared. Watch The Lost Breads of Tuscany episode 2 here    • Tuscany’s Ancient Flatbread Still Bakes in...   🇮🇹 Travel to Puglia with me! https://loliv.it/en/tour/puglia-trave... 🗺️ Get a map of all my favorite food spots in Italy, London, and beyond https://www.dscvr.shop/claudiaromeo 🌍 Get 5% off Holafly International eSIM card http://holafly.sjv.io/6yqx9N Visit https://www.lavecchiacascina.it/ https://www.instagram.com/agriturismo... 00:00 Welcome to rural Tuscany 00:53 Testi: cast-iron cooking vessels that reach up to 500°C 04:41 Testaroli: the oldest pasta (or bread?) in Italy 07:30 Torta d’erbi: the queen of Lunigiana 08:38 Giulia and Katia’s story 09:32 Torta d’erbi in the testo 10:44 Roast lamb and chicken 12:37 Arbadela: onion and corn flour savory pie 13:11 Canestrello: anise liquor cake 13:31 Carsenta: a traditional nonna’s bread 14:20 Tasting 16:10 The Lost Breads of Tuscany Ep 2 coming soon: Panigacci This video is a food documentary part of my traditional food stories series. Subscribe to my channel if you love food and travel    / @claudia-romeo   #tuscany #bread #food #traditionalfood #cooking #foodvideo #foodie Let’s connect Instagram:   / claudiaromeo   TikTok:   / .claudiaromeo   Snapchat:   / claudia-romeo   Facebook:   / cldromeo   My Amazon recommendations: https://www.amazon.com/shop/claudiaromeo Buy me a ☕: https://www.buymeacoffee.com/claudiar... My Equipment - AF Panasonic LUMIX S5II https://amzn.to/3NvUeow Sony ZV-E10 https://amzn.to/3GJJr7f Osmo Pocket 3: https://amzn.to/4jabeyb Rode Wireless GO II https://amzn.to/3GGo5ax Joby Telepod https://amzn.to/3jREKiL Joby Compact Tripod https://amzn.to/3ZaCvqN Contact [email protected] About me I’m a journalist and producer with over 9 years of experience covering traditional dishes, food culture, and culinary craftsmanship. Originally from Bari, Italy, and now in London, I’ve built my career exploring how food reflects the identity of people and places. You may know me from Business Insider’s Regional Eats, So Expensive, and Food Tours. Now, on my YouTube channel, I tell stories behind iconic foods, meet local artisans, and explore the link between land, culture, and cuisine. Copyright Notice All footage, interviews, and original content in this video are protected by copyright and may not be reproduced, redistributed, or used in any form without prior written permission. Unauthorized use, including but not limited to reuploads, edits, or incorporation into other works, may result in legal action. This channel is dedicated to self-funded independent journalism. For licensing inquiries, please contact: [email protected]

Comments
  • Tuscany’s Ancient Flatbread Still Bakes in Clay at 400°C | The Lost Breads of Tuscany Ep 2 1 месяц назад
    Tuscany’s Ancient Flatbread Still Bakes in Clay at 400°C | The Lost Breads of Tuscany Ep 2
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Традиционное кисломолочное масло – Франция – Сырные ломтики с Уиллом Стаддом 5 месяцев назад
    Традиционное кисломолочное масло – Франция – Сырные ломтики с Уиллом Стаддом
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Tuscany’s Lost Wood-Fired Chestnut Bread Kept Alive by One Baker | The Lost Breads of Tuscany Ep 3 3 недели назад
    Tuscany’s Lost Wood-Fired Chestnut Bread Kept Alive by One Baker | The Lost Breads of Tuscany Ep 3
    Опубликовано: 3 недели назад
  • How a Hazelnut Family Farm in Italy Processes 160 Tons of Fresh Nuts Every Year | Claudia Romeo 1 год назад
    How a Hazelnut Family Farm in Italy Processes 160 Tons of Fresh Nuts Every Year | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Lost Breads of Tuscany | Full Documentary + Behind the Scenes 7 дней назад
    The Lost Breads of Tuscany | Full Documentary + Behind the Scenes
    Опубликовано: 7 дней назад
  • How The Most Ancient Roman Pecorino Cheese is Made in Italy (Caciofiore) | Claudia Romeo 1 год назад
    How The Most Ancient Roman Pecorino Cheese is Made in Italy (Caciofiore) | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • Вы ОБЯЗАТЕЛЬНО должны попробовать эти итальянские блюда! 🇮🇹 | Джино Д’Акампо 7 дней назад
    Вы ОБЯЗАТЕЛЬНО должны попробовать эти итальянские блюда! 🇮🇹 | Джино Д’Акампо
    Опубликовано: 7 дней назад
  • УЙГУРСКИЕ НАЦИОНАЛЬНЫЕ БЛЮДА! Лагман, ДЖовова и Казан-Кебаб. Вкус вас точно УДИВИТ! 2 часа назад
    УЙГУРСКИЕ НАЦИОНАЛЬНЫЕ БЛЮДА! Лагман, ДЖовова и Казан-Кебаб. Вкус вас точно УДИВИТ!
    Опубликовано: 2 часа назад
  • The Fall and Rise of Cheddar Cheese: From Boring to Radical 2 месяца назад
    The Fall and Rise of Cheddar Cheese: From Boring to Radical
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Папа-домосед строит потрясающую пекарню в маленьком городке 1 месяц назад
    Папа-домосед строит потрясающую пекарню в маленьком городке
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Как один из самых острых сыров Италии получают путем выдержки в сырой глине | Клаудия Ромео 1 год назад
    Как один из самых острых сыров Италии получают путем выдержки в сырой глине | Клаудия Ромео
    Опубликовано: 1 год назад
  • Классика Мишлен: четыре блюда из картофеля с Марко Пьером Уайтом | Встречайте своего Маэстро | BB... 2 недели назад
    Классика Мишлен: четыре блюда из картофеля с Марко Пьером Уайтом | Встречайте своего Маэстро | BB...
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Tuscan Table Talk: Minestrone & Village Life! 3 недели назад
    Tuscan Table Talk: Minestrone & Village Life!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko) 11 месяцев назад
    How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko)
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • They Start Cooking at 6 AM! Must Try | Street Food Tour 22 часа назад
    They Start Cooking at 6 AM! Must Try | Street Food Tour
    Опубликовано: 22 часа назад
  • ТАТАРСТАН! Как татары готовятся к зиме? КАЗ ОМЭСЕ! Режем гусей, готовим ПЛОВ! Блины, запеченный ГУСЬ 1 день назад
    ТАТАРСТАН! Как татары готовятся к зиме? КАЗ ОМЭСЕ! Режем гусей, готовим ПЛОВ! Блины, запеченный ГУСЬ
    Опубликовано: 1 день назад
  • Farm & Family, Tuscany - Fattoria Poggio Alloro - A story about family, food and love! 3 месяца назад
    Farm & Family, Tuscany - Fattoria Poggio Alloro - A story about family, food and love!
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • How Traditional Italian Parmigiana is Made | Claudia Romeo 1 год назад
    How Traditional Italian Parmigiana is Made | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • How the British Rival to Brie and Camembert is Made (and why it is as Loved as The French Cheeses) 10 месяцев назад
    How the British Rival to Brie and Camembert is Made (and why it is as Loved as The French Cheeses)
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • This Ball-Shaped Cheese is One of Italy's Rarest Cheeses | Claudia Romeo 2 года назад
    This Ball-Shaped Cheese is One of Italy's Rarest Cheeses | Claudia Romeo
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5