У нас вы можете посмотреть бесплатно A pork ham hock recipe, without baking. You will never buy cold meat ever again или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A pork ham hock recipe, without baking. You will never buy cold meat ever again Ingredients: pork ham hock - 1 piece salt - 5 g (0.18 oz) black pepper - 3 g (0.11 oz) granulated garlic -5 g (0.18 oz) sweet paprika - 5 g (0.18 oz) bay leaves -5 g (0.18 oz) garlic - 4 cloves bacon - 100 g (3.5 oz) TO MARINATE 1 H water - 3 l (0.78 gallon) BOIL IT OVER LOW FIRE 3 H TO COLD 4 H for the Korean carrot: carrot - 4 pieces garlic - 4 cloves oil - 70 ml (2.3 fl oz) apple vinegar - 50 ml (⅕ cup) salt -6 g (0.21 oz) black pepper - 5 g (0.18 oz) sugar - 20 g (0.7 oz) coriander - 10 g (0.35 oz) TO MARINATE 5 H Follow us on: Facebook: / cookrate.eng