У нас вы можете посмотреть бесплатно Restauranteurs talk local food scene, go behind the scenes at BibiSol или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
When Marcella Salas decided to expand her small-batch salsa company and food truck into a full-service restaurant, she spent time with the team at Vanguard Hospitality learning from the local restaurant group. Salas opened BibiSol at The Carpenter building in downtown Sioux Falls earlier this year with her mother at 219 S. Phillips Ave. The restaurant specializes in handmade tortillas to create tamales, tacos, sopes and more using a traditional nixtamal technique and leveraging strong relationships with local producers. Now that BibiSol is open and thriving, Vanguard Hospitality COO and local producer advocate Tim Meagher went behind the scenes with Salas for closer look at her approach to local restaurant ownership.