• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

СМАЖОНКА з бульбай "пад дзіч". Гатуем з "Будзьма!" скачать в хорошем качестве

СМАЖОНКА з бульбай "пад дзіч". Гатуем з "Будзьма!" 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
СМАЖОНКА з бульбай
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: СМАЖОНКА з бульбай "пад дзіч". Гатуем з "Будзьма!" в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно СМАЖОНКА з бульбай "пад дзіч". Гатуем з "Будзьма!" или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон СМАЖОНКА з бульбай "пад дзіч". Гатуем з "Будзьма!" в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



СМАЖОНКА з бульбай "пад дзіч". Гатуем з "Будзьма!"

Хутка і смачна! Сытны абед ці вячэра або пачастунак на святочны стол. Смажонка мае нямецкія карані, на нашыя землі патрапіла страва ў сярэдзіне XVII ст., але гатавалася без бульбы і не была падобная на сённяшні варыянт стравы. Ёсць меркаванне, што смажонка – гэта трансарфаманы “Sauerbraten” – традыцыйная нямецкая калядная страва з мяса, вытрыманага ў вытанчаным марынадзе і прыгатаванага на агні. Рускае “жаркое” таксама мае шмат агульнага са смажонкай, але і адрозніваецца – яго тушаць. Раней смажонка была стравай шляхты, якая адразу пасля палявання ўжывала сваю здабычу. З бульбай яе пачалі гатаваць толькі ў другой палове ХІХ ст. дзеля ашчаджэння мяса і павелічэння аб’ёму стравы, каб хапіла на вялікую сям’ю. 📌Гатуем на адну порцыю: для марынаду: 3 шклянкі вады 3 лаўровыя лісты па 10 гарошын чорнага перцу і калядндры 2 цвічкі гваздзікі шчопаць кмену мяса 200 г (свініна/дзічына) 3 бульбіны масла сметанковае 30 г алей 20 г для запраўкі: палова чырвонай цыбулі 1 шклянка вады 1 ст. лыжка воцату шчопаць цукру 1 салёны агурок 1 ст. лыжка смятаны 1 зубок часнаку соль і перац па смаку Музыка: Стары Ольса ‪@StaryOlsa‬ #ГатуемзБудзьма #беларускаякухня 👉Гатуем з "Будзьма!"    • Гатуем з "Будзьма!" 🍥 РЭЦЭПТЫ   БУДЗЬМА РАЗАМ: Сайт https://budzma.org Telegram https://t.me/budzmaby Facebook   / budzmabelarusami   VK http://vk.com/budzmabelarusami Instagram   / budzma   Twitter   / budzma  

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5