У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Brew Yancha With a Gaiwan (In Depth) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The techniques to brew yancha: 1. (温器) Warm up your teaware with 212 F water before brewing; 2. Try the tea and water ratio of 1:18 for a fragrant and clear taste; 3. “摇香和闻香“ Shake and enjoy the aroma before your first steeping; 4.低斟高冲, 定点旋冲 Hold your kettle low, then lift your kettle slowly and pour the water like a stream; 5. Save your first steeping and enjoy it lastly; 6. Use 212ºF/100ºC flash steeping for the first 3 sessions, keep the same water temperature, and extend the steeping time as you go; I hope you find this video helpful! Feel free to check out this shorter and uninterrupted video for the complete flow of yancha brewing with a gaiwan. • Let The Time Flow - Da Hong Pao Brewing If you are new to brewing with a gaiwan or want to improve the aesthetic of your tea brewing, you are welcome to join our online tea course: https://www.kongmountaintea.com/teaco... MUSIC/ARTLIST: https://artlist.io/referral/293495/XI... up with this link and you will receive 2 extra months to your subscription for free 🍵 Thank you so much for watching!