У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make COURT BOUILLON? | Bart's Fish Tales или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hey guys, today it's time for some basics! A Court bouillon (a quick to make vegetable stock) is the perfect base to cook your fish, shellfish and crustaceans. The stock is really simple to make but full of flavour to make your seafood even more delicious. So next time you poach your cod, lobster or whelks just think of this recipe. See you soon on a Fishy Friday! I hope you guys like my video. Please leave your comments and questions in the box down below! And please don't forget to subscribe for a new episode of Fishy Friday every week! See you next week on another episode of Fishy Friday! Instagram: / bartsfishtales Facebook: / fishtales Twitter: / fishtalestweets Website: http://www.fish-tales.com/ Video by Bart van Olphen