У нас вы можете посмотреть бесплатно Piggy Mooncakes 猪仔饼 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
► Facebook Page: https://www.facebook.com/KathrineKwaB... ► Blog: https://kathrinekwa.blogspot.com/ ► Instagram: / katherinekwa ► Support my recipe book :https://kathrinekwa.com/ Ingredients 材料: [A] Mooncake Pastry 月饼面糊: 300g plain flour (纯面粉) 240g mooncake syrup/golden syrup (糖青/月饼糖浆) • Mooncake Syrup Making 糖青/月饼糖浆煮法 75g peanut oil (花生油) 1/2 tbsp alkaline water (碱水) [B] Filling 馅料: 450g red bean paste (红豆沙馅) • Basic Red Bean Paste Making 红豆沙馅(豆沙月饼馅) 30g melon seeds (roasted) (烤香瓜子仁) 1 egg (全蛋),1 egg yolk (蛋黄) and a pinch of salt (少许盐) , beaten lightly(搅拌) , for glazing (上铀) Traditional Lotus Seed Single Yolk Mooncakes【广式月饼】传统蛋黃莲蓉月饼 • Lotus Seed Paste Single Yolk Mooncake... 1. Mooncake pastry: Mix ingredients [A] till well combined.Set aside for 2hours. Divide dough into 40g each. 2. Filling: Divide red bean paste into 40g each. 3. Wrap red bean paste with dough. Roll into balls. 4.Dust mooncake mould with some flour.Tap out excess flour.Place in a mooncake, press gently. Knock out and dislodge imprinted mooncake. Arrange on a baking tray . 5. Bake in a preheated oven at 180 C for 15 minutes. Remove and leave about 15 minutes until slightly cool. Glaze with beaten egg, return into the oven and bake for another 10 - 15 minutes until golden brown. Note : Mooncake need between 2 - 3 days to soften and allow the oil to penetrate through the skins.