У нас вы можете посмотреть бесплатно Suffering Through a Checkerboard Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Upgrade your morning ritual and try MUD\WTR! Head to https://yt.link/jt0OjwP and use my code ANTICHEF to get 15% off your Starter Kit — plus a free frother. I’ve partnered with MUD\WTR to share this offer, and all opinions are my own. #mudwtrpartner In honour of hitting half a million subscribers, I decided to make/suffer through another cake. I’ve always wanted to know how you make a checkerboard cake… so why not. Recipe from The Cake Bible by Rose Levy Beranbaum. Support the Channel Patreon → / antichef Follow Me On Instagram → / antichefjamie Recipe (from The Cake Bible) Cake Batter 3 oz (85 g) bittersweet or semisweet chocolate, chopped 4 large eggs 1⅓ cups (320 ml) milk, divided 1 Tbsp (12 g) vanilla extract 4 cups (400 g) sifted cake flour 2 cups (400 g) granulated sugar 2 Tbsp (30 g) baking powder 1 tsp (5 g) salt 1 cup (227 g) unsalted butter, softened Chocolate Cream Glaze 9 oz (250 g) semisweet or bittersweet chocolate, chopped 1 cup (240 ml) heavy whipping cream 1 Tbsp brandy (optional)