У нас вы можете посмотреть бесплатно 手抓饼胚 how to make scallion pancakes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
手抓饼饼胚 材料: 面粉400克、温水240克、盐、五香粉、郫县豆瓣、葱、牛肉卷 步骤: 1.面粉400克与盐3克搅拌均匀,加温水240克,搅拌成絮状,揉成光滑面团,醒面10分钟。醒好后的面团分成8个大小均匀的面剂子,表面刷上食用油盖上保鲜膜,醒面30分钟。 2.制油酥:适量面粉加盐和五香粉,加熟油 搅成丝滑面糊。 3.制作手抓饼:把醒好的面团擀成薄片,形状接近长方形。将油酥均匀涂抹在面皮上,撒上葱花,折叠起来,然后从左到右开始卷起来成圆形面剂,醒15分钟。然后把面剂压扁擀成圆形薄饼,手抓饼生胚就完成了。 4.一张饼隔一张油纸保存起来,放冰箱冷冻保存。 Scallion Pancakes Ingredients: 400 grams of flour, 240 grams of warm water, salt, five-spice powder, Pixian broad bean paste, scallions, beef slices Steps: 1.Mix 400 grams of flour with 3 grams of salt evenly. Add 240 grams of warm water and stir into a flocculent shape. Knead into a smooth dough and let it rest for 10 minutes. After the dough has rested, divide it into 8 evenly-sized dough pieces. Brush the surface with cooking oil, cover with plastic wrap, and let it rest for 30 minutes. 2.Make the oil paste: Put an appropriate amount of flour, add salt and five-spice powder, then pour in cooked oil and stir into a smooth paste. 3.Make the scallion pancakes: Roll the rested dough into a thin sheet, close to a rectangular shape. Evenly spread the oil paste on the dough sheet, sprinkle with chopped scallions, fold it up, and then roll it up from left to right into a circular dough piece. Let it rest for 15 minutes. Then flatten the dough piece and roll it into a circular thin pancake, and the raw scallion pancake is ready. 4.Separate each pancake with a piece of baking paper and store it in the freezer. #asianfood #pancake #pancakes