У нас вы можете посмотреть бесплатно How to cook Ginataan или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Thank you for watching. Please subscribe to my channel for more cooking video tutorial. Ginataan Ingredients: Sweet potato Banana (saging na saba) Coconut milk Glutinous rice flour for bilo-bilo Cooked tapioca (sago) Sugar (add/less depends on the sweetness you want) Optional Ingredient: Violet food color to give it a nice color. Procedure: -For the 1st extract add 1 cup of hot water to the grated coconut. Squeeze it using your hand. Set aside. -For the 2nd extract: Repeat the 1st step and set aside. -For the glutinous rice ball (bilo-bilo). Add a little bit of water to the glutinous rice flour and form it like a small round ball. -In a pot, put the 2nd extract of coconut milk. Turn the heat on and add the sweet potato. -When its already boiling add glutinous rice ball one by one to prevent from sticking with each other. -Add the 1st extract of coconut milk. Mix well. -Add banana or saging na saba. Mix -Add sugar (add/less depends on the sweetness you want). Mix -Add cooked tapioca (sago). Mix well. Optional Ingredient: Violet food color to give it a nice color. Enjoy! #how to cook ginataan #how to cook ginataang bilo-bilo #ginataan recipe #ginataan Background Music: The Pink Everland Sky-Lady Lane -under FilmoraGo music library