У нас вы можете посмотреть бесплатно चटनी भांग भंगजीरा वाली ( CHUTNEY ) | Recipe in 3 Minutes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Bhang - Bhanga (cannabis/hemp) seeds are used as a flavouring agent in the Uttarakhand Hills.The flavour of the seeds comes out when roasted. An alternative is to extract the liquid for flavour, discarding the coarse hull. Besides the Bhang seeds are also used to make the delicious Pahari Bhang ki chutney. Bhangzeera - Bhanjeera (Perilla frutescens). Its aromatic seeds are used as a spice and to prepare flavored chutney. Roasted Bhangjeera seeds blended with roasted proso millet offers nourishment to those suffering from jaundice and measles. Bhang Ki Chutney is easy, very tasty and safe to eat for all including children. You can eat this with roti, chawal, pakodas, samosas, kachoris and any other type of indian snacks. #Bhang #BhangChutney #Uttarakhand #Bhangzeera _______________________________________ Music from https://freetousemusic.com Track: Awake by Pufino • ✌️ Soothing Peace Slow & Soft Beat No Copy... _______________________________________