У нас вы можете посмотреть бесплатно Amazing summer plum pie with butter crumbles (original Bavarian Zwetschgendatschi) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Michael loves homemade pies made from fresh fruits from the garden. One great pie made from plums is called zwetschgendatschi. The original recipe originated from Bavaria, and it became very popular throughout the region. At the end of summer, every bakery in Austria and Bavaria offers zwetschgendatschi. The recipe is very simple, and Majkl shows you in this video a step by step how to make this great pie. Ingredients for a 30x40 cm pie: Dough: 700 g all-purpose wheat flour 120 g sugar 120 g sunflower oil (you can also use 120 g melted butter 1 teaspoon vanilla extract 360 ml warm milk 1 egg (medium size) 40 g fresh yeast 1/2 teaspoon salt zest from one lemon Fruit layer: 1 kg of plums (firm plums) you can also use apricot, currants, apples, whichever seasonal fruit available Crumbles: 300 g all-purpose wheat flour 300 g sugar 250 g butter (cold from the fridge) 1 teaspoon of cinnamon For the recipe, please follow instructions in the video. Guten Appetit