• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Making 4000 year old Ancient Sumerian (Mesopotamian) beer скачать в хорошем качестве

Making 4000 year old Ancient Sumerian (Mesopotamian) beer 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Making 4000 year old Ancient Sumerian (Mesopotamian) beer
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Making 4000 year old Ancient Sumerian (Mesopotamian) beer в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Making 4000 year old Ancient Sumerian (Mesopotamian) beer или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Making 4000 year old Ancient Sumerian (Mesopotamian) beer в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Making 4000 year old Ancient Sumerian (Mesopotamian) beer

Visit https://thepastisaforeignpantry.com/ for more history, including the history of this experiment! 1. Pour 500g unmalted barley into a jug and cover with water. Leave for 24 hours. 2. Squash 500g grapes in a bowl and add 400ml of water. Place into a sterilised bottle and cover with a balloon. Alternatively, crush 200g of pitted dates into a sterilised bottle and add 400ml of water before covering with a balloon. 3. After 24 hours, rinse your grain in a sieve. Place it back into the jug but don’t cover it with water. Continue to rinse it off every 12 hours. 4. After a few days it will have begun to sprout. When the sprouts are about 1 cm long, place the sprouted grains onto a baking tray and bake at 100 degrees C for 1 hour. 5. When the grains have been malted, crush them in a mortar and pestle (or a food processor if you’re not stuck in the dark ages like me.) 6. Split your ground grains into two even halves. Add crushed spices (I used cardamom, cumin and coriander seeds) and a cup of water to one half. Mold into biscuits and bake at 160 degrees C for an hour or so, or until they are very hard. 7. Take the biscuits out of the oven and crush them up into a bowl. Add 1 l of water to the bowl and leave to sit for 1 or 2 hours. 8. Add 1 l of water to the other half of the grains and cook on a low heat until it reaches 65 degrees C. Keep it as close to this temperature as you can for 1 hour. 9. After this time, combine both mashes into one pan (gunk and all) and allow to cool to 35 degrees C. 10. Once the mash has cooled, tip in your (hopefully successful) grape/date wine. 11. Give it all a bit of a mix, then sieve out the gunk and allow the beer to drain into a bowl. Leave it for 24 – 36 hours and then drink.

Comments
  • Старейшее пиво в истории 2 года назад
    Старейшее пиво в истории
    Опубликовано: 2 года назад
  • Brewing Mesopotamian Beer - 4,000 Years Old 2 года назад
    Brewing Mesopotamian Beer - 4,000 Years Old
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to make 4000 year old Mesopotamian stew 4 года назад
    How to make 4000 year old Mesopotamian stew
    Опубликовано: 4 года назад
  • Ancient Sumerian Beer | The World That Was 5 лет назад
    Ancient Sumerian Beer | The World That Was
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Brewing Viking Stone Beer (Susan Verberg) 4 года назад
    Brewing Viking Stone Beer (Susan Verberg)
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to make 5,000 year old beer I Pleasant Vices episode 3 7 лет назад
    How to make 5,000 year old beer I Pleasant Vices episode 3
    Опубликовано: 7 лет назад
  • When Did People Start Drinking Alcohol? 1 год назад
    When Did People Start Drinking Alcohol?
    Опубликовано: 1 год назад
  • Ancient Roman Garum Revisited 2 года назад
    Ancient Roman Garum Revisited
    Опубликовано: 2 года назад
  • The History of the World in 4 Beers 7 месяцев назад
    The History of the World in 4 Beers
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • 17th Century English Ale and Beer Brewing 2 года назад
    17th Century English Ale and Beer Brewing
    Опубликовано: 2 года назад
  • Возвращение старейшего в мире ферментированного напитка | PARAGRAPHIC 5 лет назад
    Возвращение старейшего в мире ферментированного напитка | PARAGRAPHIC
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How to Brew Ancient Egyptian Beer 5 лет назад
    How to Brew Ancient Egyptian Beer
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Ancient Beers Recreated -- Reviving Lost Beer Styles 7 лет назад
    Ancient Beers Recreated -- Reviving Lost Beer Styles
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Рецепт кукурузного пива ЧИЧА 7 лет назад
    Рецепт кукурузного пива ЧИЧА
    Опубликовано: 7 лет назад
  • История Шумера и Аккада. Первая цивилизация за 24 минуты. 4 года назад
    История Шумера и Аккада. Первая цивилизация за 24 минуты.
    Опубликовано: 4 года назад
  • Uruk: Origins and Legends of History's Earliest City 4 года назад
    Uruk: Origins and Legends of History's Earliest City
    Опубликовано: 4 года назад
  • Science & Art Of Brewing Beer - 1850s Style Brewery 4 года назад
    Science & Art Of Brewing Beer - 1850s Style Brewery
    Опубликовано: 4 года назад
  • Чешский дедушка пробует наше пиво! Понравится? 6 месяцев назад
    Чешский дедушка пробует наше пиво! Понравится?
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Making the Black Mead of Medieval France - Bochet 1 год назад
    Making the Black Mead of Medieval France - Bochet
    Опубликовано: 1 год назад
  • Illegal to Grow, Impossible to Kill: The Superfood They Turned Into a Weed 4 дня назад
    Illegal to Grow, Impossible to Kill: The Superfood They Turned Into a Weed
    Опубликовано: 4 дня назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5