У нас вы можете посмотреть бесплатно Xiao Long Bao Soup Dumplings - A New Creative Way of Making Soup Dumpling : The Agar-Agar Solution! или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
I love Xiao Long Bao dumplings. When you eat them, you discover some hot soup and stuffing inside. I was wondering how it was possible to wrap soup and stuffing inside these dumplings? A solution had to be found to make the soup solid to wrap it. Then when steaming, with heat, it would become liquid again. A good solution is to use agar-agar, a natural gelling agent with a neutral taste made from seaweed. 💖https://www.cookingwithmorgane.com/ho... Follow me: 🌈INSTA : / cooking_with_morgane 🐦TWITTER: / cookingmorgane 👍FB: / cookingwithmorgane 👩🍳Ingredients for 50 dumplings Soup jelly: 1L water 1 tsp salt 1 onion 3 garlic cloves 2 ginger slices 300g pork loin 7g agar-agar Filling: 300g pork loin 2 leek whites 2 spring onions 2 garlic cloves ½ tsp grated ginger ½ tsp salt ¼ tsp ground pepper 1 tsp cornstarch 2 tbsp light soy sauce 1 tbsp sesame oil Dumpling wrappers: 500g wheat flour 300g boiling water ½ tsp salt Cornstarch for spreading Dipping sauce: 2 tbsp light soy sauce 1 tbsp black rice vinegar 1 tbsp sesame oil 🎵 Music 🎵 First Sleep - Sir Cubworth Bittersweet Waltz - Sir Cubworth Simple Sonata - Sir Cubworth